Szép bőr a liposzómás vitamin segítségével

Mindenki szeretne a sztárokéhoz hasonló gyönyörű, egészséges, ragyogó bőrt. A szép bőr nem csak az önbizalmat növeli, hanem fiatalosabbnak is mutat minket a korunknál. Az üde bőr titka a külső és a belső ápolásban rejlik.

Szép bőr vitamin – A genetika nagy mértékben befolyásolja, hogy kinek milyen a bőre. Például mennyire ráncosodunk, valamint milyen bőrbetegségekre vagyunk hajlamosak. Ugyanakkor bármilyen genetikával rendelkezünk, sokat javíthatunk bőrünk állapotán, ha ápoljuk. A helyes táplálkozás és az elegendő folyadékbevitel nagyon fontos annak érdekében, hogy a bőr egészséges legyen. A reggeli és esti tisztításról, tonizálásról és hidratálásról nem szabad megfeledkezni. Sajnos vannak nők, akik elfelejtik, hogy a smink eltávolítás mennyire fontos, még akkor is, ha nagyon fáradtak vagyunk. A smink nélküli, tiszta arc éjszaka pihenni tud, ezért olyan fontos, hogy még egy fárasztó, átmulatott este után is el legyen távolítva a smink. Az olyan rossz szokások, mint a dohányzás korai öregedést eredményeznek, mely a bőrön is megmutatkozik.

A változatos, tápanyagokban gazdag étkezés különösen fontos. A gyorséttermi ételek helyett érdemes a minőségi ételeket választani. Ugyanakkor sajnos pusztán étkezéssel nem lehet az összes tápanyagot bevinni a szervezetbe. Emiatt érdemes étrendkiegészítő formájában pótolni a vitaminokat. Az L801 Skin day egy bioaktív liposzómás étrendkiegészítő, mely amellett, hogy elősegíti a bőr szépségét és egészségét, a teljes test regenerációjához is hozzájárul. A termékben tizenhatféle gyógynövény kivonata található meg. Többek közt Blága Tünde magyar szépségkirálynő is kipróbálta az L801 Skin day-t. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra!