Színvonalas chlamydia szűrés és kezelés Budapesten

A leggyakrabban ismert és alkalmazott szerológiai diagnosztikai chlamydia teszt a komplementkötési reakció. A C. trachomatis által okozott nemi betegségek esetében ez csak gyakorlati jelentőséggel bír az LGV diagnózisa esetében. Az eredmény értékelése során rendkívül fontos, hogy figyelembe vegyék a betegség történetét, a betegség megnyilvánulását és a többszörös expozíció lehetőségét.

Színvonalas chlamydia szűrés és kezelés Budapesten elérhető igen kedvezményes áron ezért forduljon hozzánk bátran és mi segítünk önnek leküzdeni a chlamydiát hatásos kezelésünkkel, hiszen szakembereink mindenki rendelkezésére állnak.  Az IgG bázis titer magas lehet a populáció keresztfertőzésének következtében; másrészről a megnövekedett titer ideje és mértéke bizonytalan a komplikáció nélküli fertőzések esetén. A kismedencei gyulladás és extragenitalus szövődmények esetében várhatóan fokozott titer várható, de a titer hosszú ideig nem változik, és az IgM már nem bizonyítható, amikor a betegek orvosukhoz fordulnak.

A Chlamydia trachomatosis fertőzését antibiotikumokkal kezelik. Az antibiotikum kiválasztása a klinikai képtől, a betegség progressziójától (akut vagy krónikus fertőzés), az előző kezelés sikerétől, a beteg antibiotikum toleranciájától függ (a gyógyszerrel szembeni érzékenység, a mellékhatások toleranciája, a terhesség , szoptatás, egyéb gyógyszerek, stb.) A hatékony kezelés érdekében alapvető követelmény a szexuális absztinencia a beteg részéről, vagyis a betegnek tartózkodnia kell a szexuális kapcsolatoktól a kezelés alatt, és mindaddig, amíg negatív eredményt nem kap. A betegek szexuális partnerét is kezelni kell még akkor is, ha tünetek és panaszoktól mentes, és negatív mikrobiológiai tesztet végeznek – különösen akkor, ha epidemiológiai bizonyíték van a fertőzések lehetőségeiről (inkubáció és / vagy tünetmentes időszak), mivel ez az egyetlen hatékony eszköz az újbóli fertőzés kockázatának csökkentésére.

Vélemény, hozzászólás?