Thule Touring tetőboxok

A Thule Touring tetőbox család nagy népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen ezek a tetőboxok nagyon tágasak és biztonságosak is egyaránt, ami elsődleges szempontnak számít ha a tetőboxokra kerül a sor. A Touring az egyik legnépszerűbb modellje a Thule tetőboxoknak, ezért ha látott már ilyen valaki autóján és önnek is megtetszett, akkor az alkatreszek.hu weboldalról megrendelheti azt.

A Thule Touring tetőboxok igen kedvezményes áron kaphatóak ezért ha ön is ilyenekre szeretne szert tenni, akkor weboldalunkon, az alkatreszek.hu-n könnyedén rendelhet. A svéd Thule gyártó két színben dobta piacra a Thule Touringot, Black Glossy (speciális fekete) valamint Titan Aeroskin (titán szín, szürke) színben. Mindkettő tartalmaz 5-5 különböző méretű és típusú Thule Touring tetőboxot, amelyek között mindenki bátran válogathat. A Thule több termékcsaládot is piacra dobott már, ezek között kiemelkedik a Touring, de ott van még a Dynamik, vagy éppen a Motion termékcsalád is, ami szintén nagyon jó minőségű tetőboxokat tartalmaz. Mindegyik termékcsalád, így a Thule is több méretben is kapható, hogy igazodni tudjanak a manapság nagyon változatos autótípusokhoz.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Thule Touring tetőbox családról olvasni, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt elérhető a teljes Thule kínálat is a termékek áraival, illetve illusztrációival együtt. Ha bármi kérdése lenne a Thule Touring tetőboxokkal kapcsolatban, vagy más alkatrészeink után érdeklődne, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és mi minden kedves érdeklődőnek azonnal visszajelzünk majd. A Thule Touring tetőboxok nagyon hasznosak utazás esrtén, ezért próbálja ki ön is ezeket!

Vélemény, hozzászólás?