Törölközőszárító radiátor minden fürdőszobába

A törülközőtartó radiátor vagy a fűtött törülközőtartó olyan funkció, amelyet a törölköző használat előtti melegítésére terveztek. Az európai szállodák évek óta kombinált törölközőszárító állványként használják őket. A törülközőmelegítő egy fürdőszoba melegítő, amely alkalmas a törölközők szárítására és melegítésére, valamint a környezet melegítésére.

A részletekért katt ide és mindent megtudhatsz a törölköző szárítókról a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk még ma. Kétféle változat létezik: a hagyományosak, amelyek vízvezetékként vannak felszerelve, mint a központi kazánból melegített víz radiátorai, és az elektromos, ahol az elektromos ellenállás felmelegíti az egységben lévő vizet vagy olajat. A törölközőszárítók különböző fémekből készülhetnek, például acélból, rozsdamentes acélból vagy alumíniumból. Bizonyos típusokban sárgaréz vagy réz használatos. A felület lehet krómozott, csiszolt acél vagy lakk. A szárítókat elektromos fűtéssel (fűtőpatron vagy fűtőkábel) vagy meleg víz keringetésével (a központi fűtéshez csatlakoztatva) lehet fűteni. Gyakran a módszerek kombinációját alkalmazzák. Ezekben az esetekben a szárítót télen meleg víz, nyáron pedig villany melegíti. A nagy teljesítményű törölközőszárító radiátorként is szolgálhat egy kis fürdőszobában.

A radiátor első előnye az esztétikai érték, amely elősegítheti a szobák ízléses stílusú gazdagítását. Egy másik előny nyilvánvalóan a törülközők gyorsabb szárításának lehetősége, mivel közvetlenül érintkeznek a sugárzó testtel. A törülközőmelegítő kevesebb vizet használ, mint egy klasszikus lemezes radiátor vagy egy öntöttvas radiátor, ezért egy kicsit ökológiaibbak és gazdaságosabbnak tekinthetőek a fogyasztás szempontjából. Amennyiben többet tudna meg keresse fel a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalt.