Tudjon meg többet a Jobtain munkaerő toborzásról!

A Jobtain Kft. hosszú múltra tekint vissza, ugyanis majdnem húsz éve van jelen és tevékenykedik a hazai munkaerő-piacon. Az elmúlt közel húsz év alatt a cég nem csupán stabil pontnak számított a munkaerő toborzás világában, hanem folyamatosan fejlődött is. A munkaerő toborzás nem csupán Magyarországon, hanem Ukrajnában és Erdélyben is történik.

Munkaerő toborzás esetén nyugodtan állíthatjuk, hogy a legjobb választás a Jobtain Kft.! Közel húsz éves működése során az ügyfélszolgálati pontok és a kölcsönzött állomány egyaránt visszaesés nélkül működött, méghozzá úgy, hogy az elmúlt években az egyenletesen növekvő tendencia volt jellemző. A változásokhoz való dinamikus alkalmazkodás, a folyamatos fejlesztések és a belső innováció által az említett tendencia napjainkban is tovább folytatódik. A cég tapasztalt, szakértő koordinátorokkal rendelkezik, akik folyamatosan kapcsolatot tartanak a munkavállalókkal és a partnercégekkel. Emellett a cég egy saját, professzionális marketing csapattal dolgozik, amely minősített Google Ads szakértőket is magába foglal. A toborzás során a központi telefonos ügyfélszolgálat a partnereknek továbbítandó jelentkezőket előszűri. Így biztosan megbízható munkavállalók kerülnek a céghez.

A Jobtain Kft a bér- és munkaügyi adminisztrációt is átvállalja a munkáltatótól, ezzel rengeteg terhet levéve a vállukról. A Jobtain Kft. a munkavállaláshoz szükséges bejelentéseket és dokumentumokat nem manuálisan végzi, automatizáltan, méghozzá fejlett informatikai infrastruktúra segítségével. A kölcsönzött munkavállalókkal és a partnerekkel a cég folyamatosan tartja a kapcsolatot, annak érdekében, hogy teljes körű tájékoztatást tudjon nyújtani. Bővebb információkat a partner.jobtain.hu weboldalon talál!