Undi Guszti társasjáték

Az Undi Guszti társasjáték egy igazán mókás és szórakoztató játék amit minden gyerek imádni fog, hiszen nem unalmas és túl hosszú ideig sem tart, hiszen 15 perc a játékidő.

Undi Guszti társasjáték rendelhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért ha nem szeretne túl sokat költeni, de mégis egy érdekes, mókás társasjátékkal lepné meg gyermekeit, akkor nem fog majd csalódni az Undi Guszti társasjátékban. Rendeljen tőlünk és csapatunk 1-2 munkanapon belül kiszállítja majd a megrendelt játékot. Az Undi Guszti társasjátékkal 2-4 személy tud játszani és egy játékidő nagyjából 15 percig tart. Ebben a játékban szó szerint bele lehet mászni Undi Guszti fejébe és meg lehet ismerni a gondolatait. A játék lényege, hogy a játékosoknak egy kártyát kell húzniuk amin egy bizonyos tárgy van, és ezt a tárgyat kell megkeresni Undi Guszti fejében. A játék akkor lesz igazán érdekes, amikor egyszerre többen is kutatnak.

Amennyiben esetleg kérdések merülnének fel az  Undi Guszti társasjátékkal, vagy az árral kapcsolatban és ha a kiszállításról szeretne kérdezni, akkor érdemes felvenni segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is a +36 70 64 96 396-ot és mi minden kedves érdeklődőnek visszajelzünk majd amilyen gyorsan csak tudunk. Az Undi Guszti társasjátékkal a lányok és fiúk is egyaránt elszórakozhatnak, ezért nem fogja megbánni ha megrendeli azt. Ha a továbbiakban is szívesen olvasgatna az Undi Guszti társasjátékról, vagy esetleg megtekintené az árát és illusztrációját, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t és itt bővebb leírást is olvashat majd a többi társasjátékról is, valamint a teljes játékkínálat megtekintésére is lehetőség lesz weboldalunkra kattintva.

Vélemény, hozzászólás?