Valóban gyógyító hatással bír egy hegyikristály karkötő?

Időről időre felmerülő kérdés, hogy vajon az ásványok, s ezen belül a hegyikristály rendelkezik-e gyógyító hatással? Az ásvány ékszerek iránt érdeklődők 2 csoportra különíthetők el: Vannak a szkeptikusok, akik a ragyogó hegyikristály karkötő szépsége bűvöl el, és vannak olyanok is, akik szerint a kristályok pozitívan befolyásolhatják életünk alakulását.  Bármelyik csoportba is tartozzunk, mindenképpen jól járunk, hisz a hegyikristály karkötők eleganciát sugároznak, kiválóan kombinálhatók más ásványokkal is, így viselésük is több problémára adhat gyógyírt.

Bár a trendek folyamatosan változnak, az ametiszt és a rózsakvarc mellett még mindig a hegyikristály a leginkább kelendő ásványkő.  Színtelen átlátszó kristályai a napfény hatására csillogó ragyogással kápráztatja el a szemünket.  A kristálykőnek tulajdonított hatása közül a lelki blokkok feloldásában, nyugalmi állapotunk fenntartásában is segíthet. A japánok és a buddhista hívők szerint a hegyikristály a béke és a harmónia köve, mely az érzelmi csatornák megnyitása által hasznos eszköz lehet munkahelyi, baráti vagy párkapcsolati nehézségek megszüntetésében is. Egy régi babona szerint a kő viselése gátat képez a démonok és ártó szellemek ártó szándékainak, illetve hatékony segítség lehet akár álmatlan éjszakákon is.Akár hiszünk az ásványok különleges tulajdonságaiban, akár nem, egy hegyikristály ékszer viselésével minden esetben csak jól járhatunk. Alkalmazásával felléphetünk a szellemi és érzelmi kimerültséggel szemben, de a trendi ékszerek között is megállja a helyét.

Különleges hegyikristály karkötők és ékszerek kaphatók méltányos áron a csillaggyongy.hu weboldalon, ahol további részletes információt olvashat a kristály legfontosabb tulajdonságairól. Lepje meg magát még ma egy gyönyörű ásvány karkötővel, és viselje azt bátran mindkét csuklóján. Sőt akár több olyat karkötőt is hordhat egyszerre, melyek más kristályokat (akvamarin, szodalit, tigrisszem) is tartalmaznak.
Ezek a kristály karkötők is megtalálhatók a Csillaggyöngy Ékszer webáruházban, ahol néhány kattintás után meg is rendelheti az Ön számára megfelelő ásvány ékszert.