A Hajdú Zrt. 70 év tapasztalattal áll a vásárlók rendelkezésére

Otthonunk, vagy épp vállalkozásunk ipari létesítményének melegvíz-ellátása, illetve fűtési rendszere mindig kardinális pont, hiszen ha bármelyikkel probléma van, az nem csak a komfortérzetünket ronthatja, de akár jelentős bevételkiesést is eredményezhet. Emiatt aztán nagyon fontos, hogy csak a legmegbízhatóbb megoldások kerüljenek beépítésre.

A Hajdú Zrt. a 20. század közepétől kezdve kiemelt figyelmet szentel a különféle épületgépészeti rendszerek gyártása során a megbízhatóságára. Ennek eredményeképp napjainkban gyakorlatilag bármilyen kivitelezésben hathatós segítséget képesek nyújtani, legyen szó zártrendszerű forróvíztárolóról, vagy épp hőszivattyús eszközökről. Ráadásul a Hajdú Zrt. nem csupán a forgalmazásban jár az élen, de a szakmai segítségnyújtásban is számíthatunk a hozzáértők intelmeire. A kiterjedt szervizhálózatnak köszönhetően pedig országszerte azonnal megfelelő támogatásban részesülhetünk, anélkül, hogy ehhez logisztikai szervezésre lenne szükség. Egy vállalkozás esetében pedig ennek óriási a jelentősége.

A Hajdú Zrt. különös figyelmet fordít a megújuló energiában rejlő lehetőségekre is. Kiváló példája ennek a kínálatban elérhető napkollektoros rendszerek választéka. Amennyiben úgy határozunk, hogy ingatlanunkban a használati meleg víz rendszert így oldanánk meg, akkor remek hír, hogy a Hajdú Zrt. katalógusában minden szükséges részegységet és kiegészítőt megtalálunk ehhez. A vákuumcsöves kollektorok mellett ugyanis elérhető a puffertároló, a kondenzációs-, illetve a vegyes tüzelésű kazán is, sőt, a szolár HMV tároló is. Egy ilyen komplex rendszer kiépítése természetesen komoly tervezést és előkészületeket igényel, ám hosszú távon remek befektetésnek számít, hiszen az így nyert energiával a megtérülése teljes mértékben garantált.