Antiallergén paplan-párna vásárlás. Miért válaszd a legjobbat?

Miért annyira fontos, hogy jó legyen a paplanod és a paplan szetted? Ha jobban belegondolsz és összeszámolod, hány órát töltesz ágyban akár csak egy évben, megdöbbentő számot fogsz kapni. Anyukám mindig azt mondja, a cipő és az ágy nagyon fontosak az életünkben, ezért lényeges, hogy mindkettőből kényelmes és jó minőségűt vásároljak. Teljesen igaza van.

A lábunk visz el minket mindenhová, vegyünk tehát kényelmes cipőt. Ágyunk és paplan-párna garnitúránk pedig gondoskodik rólunk és arról, hogy kipihenten ébredjünk, ezért úgyszintén legyen jó minőségű, kényelmes, meleg, vagy épp nyáron hűs. Ezt is teljes mértékben aláírom. Hallgatok édesanyámra, ezért ebből a két dologból nem adok lejjebb, csakis minőségit vásárolok belőlük.

A matrac mellett az ágynemű, a paplan-párna-kispárna garnitúra is fontos kelléke a hálószobának. Az antibakteriális, azaz antiallergén paplan-párna garnitúra az egyik legkedveltebb. Ezek fedőanyaga természetes pamutból készül, ami növényi alapanyag, így nem okoz bőrirritációt az érzékeny bőrűeknél sem. A legtöbb ilyen antiallergén paplan-párna-kispárna töltete szilikonizált poliészter szál. Ez a poliészter szál speciális kezeléssel készül, hogy a por és a poratka, a pollen megtelepedését megakadályozza az anyagban. Az atkák leginkább a párnánkban és a matracon, az ágyon szeretnek megbújni és bosszantani minket. Sajnos Magyarország lakosságának kb. az egynegyede szenved tőlük. Neked viszont nem kell álmatlanul forgolódnod, ha megfelelő matracot és antiallergén paplan-párna garnitúrát használsz. Mik a tünetek?

Paplan-Párna
Paplan-Párna
  • Tüsszögés,
  • orrfolyás,
  • bőrviszketés,
  • esetleg kipirosodás, ami nagyon kellemetlen lehet nem csak éjszaka, de másnap is. Többször is felkelni éjszaka, forgolódni… Kinek hiányzik ez?

Az antiallergén paplan-párna-kispárna garnitúrával kipihenten ébredsz. Speciális kiképzése, töltete jól szellőzik, mégis melegen tart. Kapható felnőtt és gyermek méretekben is. Sajnos nagyon sok gyermek is szenved az allergia kínaitól. Szülőként kötelességünk megelőzni a bajt, ezért ha már gyerek paplant kell vásárolni, tegyük azt antiallergén formájában. Az antiellergén gyermekek paplan-párna szetteket gyakrabban mossuk, mint sajátunkét. A jó minőségű antiallergén paplan-párna 40-60 celsius fokon nyugodtan mosható, jó kopásállóságú anyagúak, így a rendszeres mosás mellett is hosszú élettartamúak.

Ints búcsút az allergiának! Inkább aludj nyugodtan és ébredj kipihenten minden reggel!