Gyerek éjjeli lámpa, a nyugodt pihenésért

Sok szülő éjszakáját nehezíti meg, ha gyermeke az éjszaka közepén, minden alvópajtásával együtt átköltözik a szülői hálószobába, mert félelmei nem hagyják nyugodtan pihenni.

A gyerek éjjeli lámpa hozzájárul a kellemes éjszakákhoz. Megnyugtató, meleg fénye biztonságérzetet kelt a gyermekekben. Az úgynevezett ellenőrző ébredések során nem riadnak meg a gyerekek a sötét szoba érzékelése miatt, ugyanis a gyerek éjjeli lámpa éppen annyi fényt bocsát ki, ami nem zavaró a szemnek, ám a környezet mégis könnyedén felmérhető általa. Az elsonapom.hu webshopban számos minta és többféle alakzat közül is választhatnak a megrendelők, csak ki kell tölteni az erre vonatkozó mezőket.

Az Első Napom egy magyar vállalkozás, így általuk magyar kézműves termékekhez juthatnak a vásárlók. Nincs ez másképp a különleges gyerek éjjeli lámpák esetében sem. A fa talapzaton álló dekoratív berendezés nagyjából 14 cm magas. Egy plexi lap van rárögzítve, melyre a kiválasztott minta és/vagy név is kerül. Akár 3D forma is választható, de a lekerekített verzió is rendkívül jól mutat a gyerekszobákban. A gyerek éjjeli lámpa 7 színben világít, melyet kis tulajdonosa kedvére változtathat. Az eszköz USB kábel segítségével jut áramhoz, mely a csomag tartalmát képezi. A gyerek éjjeli lámpa nem csak a gyermeknek, hanem a szülőknek is hasznos, mert meleg fénye segít ráhangolódni az altatási ceremóniára, s a kicsi így vélhetően előbb álomba szenderül. S ha a szülő még lefekvés előtt bekukucskálna a gyerekszobába, hogy minden rendben van-e, akkor sem kell villanyt kapcsolnia vagy a sötétben botorkálnia, hisz a gyerek éjjeli lámpa éppen elegendő fényt bocsát ki. Rendelje meg a weboldalon kínált lehetőségek egykén keresztül és akár 2-3 munkanap alatt meg is érkezhet a megadott címre! Gyerek éjjeli lámpával édes az álom.