IT biztonság – szakértők gondoskodnak róla, hogy ne legyen felmerülő kockázat!

Az informatika és a világháló évről évre egyre komolyabb veszélyforrást jelent, s a károk melyeket okozhatnak, a veszéllyel párhuzamosan növekednek. Szerencsére a maximális védelem elérhető, mégpedig az Obex Consulting szakértői csapata révén.

Az obexconsulting.hu weboldalon kiváló lehetőségeket kínálnak az IT biztonság érdekében. A cég informatikai biztonsági szakértő csapata tanácsadóként rendkívül sokat segíthet a vállalatoknak, hogy az IT biztonság területén elérjék a vágyott szintet. A szakértők górcső alá veszik a már meglévő dokumentumokat, hogy azok megfeleljenek a jogszabályoknak, törvényeknek. Munkájuk során a már meglévő információbiztonsági rendszert is felülvizsgálják, s ha szükséges, akkor a megfelelő szintre fejlesztik vagy egy szabvány független információbiztonsági struktúrát építenek fel.

Mivel az IT biztonság a termékeket és szolgáltatásokat is érinti, a különböző projektek biztonságára is oda kell figyelni. Az obexconsulting.hu biztonsági szakértői figyelemmel kísérik ügyfeleik fejlesztési folyamatait, hogy az információbiztonsági koncepció megvalósuljon. Aki szeretne mindent megtudni arról, hogyan védekezhet a különböző információbiztonsági fenyegetések ellen, annak érdemes részt vennie az IT biztonság képzésen. A kurzus során a munkavállalók megtudhatják, hogy milyen kulcsszerepük van az IT biztonság kérdésében a cégnél, ahol dolgoznak. Megtanulhatják kivédeni a legelterjedtebb támadásokat, de egyéni igényekre szabott képzés is elérhető, sőt a biztonságtudatosság gyakorlati tesztelésére is van mód. Az obexconsulting.hu weboldalon minden további információ elérhető az IT biztonság lehetőségeiről. Amennyiben teljesen vállalatra szabott IT biztonsági tanácsadó szolgáltatást szeretne igénybe venni, lépjen kapcsolatba az ügyintézőkkel!