A biztonsági ajtó

Az üzletekben gyakran találkozunk rendkívül alacsony áru bejárati ajtókkal. Sokszor csak a külső és a kedvező ár alapján döntünk, pedig ezeknél sokkal fontosabb az, hogy biztonságosak legyenek.

Egy biztonsági ajtó alapanyagát tekintve, ahhoz hogy valóban masszív legyen, legjobb az acél szerkezetű, mivel ez a legstabilabb, utána a fa, majd a műanyag alapanyagok következnek. Egy kiváló bejárati ajtónál előnyösebb, ha már messziről látszik, hogy egy ellenálló darab. Ez mellett az esztétika is nagyon fontos, hisz ezen keresztül jön be minden vendég, így az első benyomás miatt, stílusosnak kell lennie. A biztonság és a szépség érdekében legjobb megoldás, ha például egy szép fával borított, vagy csak fahatású masszív benyomást keltő ajtó mellett döntünk, minőségi zárral, hogy ha a betörő meglátja, azonnal megfontolja a betörési kísérletét.

A Bíbor ház Kft. kínálatában számos nyílászáró található, melyek megfelelnek az esztétikai és védelmi szempontoknak is. Ez utóbbit, az is bizonyítja, hogy az elmúlt évek során, mindössze két alkalommal próbálták meg feltörni az általunk készített ajtókat, de mindkét esetben sikertelenül. Látogassa meg az ajtoneked.hu weboldalt, ismerkedjen meg kínálatunkból biztonsági ajtóink szerkezetével, melyek egyedi méretre készülnek és 35 féle színben választhatóak. Tegyen szert egy hosszú távú befektetésre jó áron, döntsön egy magyar gyártású acél ajtó mellett, a családja és értékei védelme érdekében. Nálunk ügyfeleinknek lehetőségük van igényelni ingyenes szaktanácsadásunkat. Hívjon bennünket a +36 (1) 780-2760 telefonszámon, illetve írjon az info@biborhaz.hu e-mail címre. Amennyiben személyesen szeretné megtekinteni kínálatunkat, látogasson el bemutatótermünkbe az 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.-es szám alá.

Vélemény, hozzászólás?