A cigi tartó egy igazán sikkes meglepetés lehet

A legtöbben kifejezetten szeretünk egy-egy meglepetéssel örömet okozni a hozzánk közel állóknak, ám néha ez nem is olyan egyszerű feladat. A legjobb ajándékok általában azok, amelyek valamilyen módon személyre szabottak és persze egyediek. Ahhoz, hogy megtaláljuk azt, amivel biztosan sikert aratunk, néha érdemes figyelembe venni a megajándékozott különféle szokásait. Amennyiben például egy dohányosról van szó, akkor nyugodtan lepjük meg egy ehhez kapcsolódó kiegészítővel.

Egy elegáns cigi tartó ugyanis mindig jól jön, legyen szó egy alkalmi füstölőről, vagy rendszeresen dohányzóról. Ezek a cigarettatárcák ugyanis nem csupán megjelenésüket tekintve kifogástalanok, de rendkívül hasznosak is, így aztán garantáltan használatban lesznek újdonsült tulajdonosuknál. Nemdohányzóként azonban néha nem egyszerű kiválasztani a hatalmas kínálatból, hogy melyik cigi tartó az, amivel biztosan nem lövünk mellé. Első körben érdemes egy kicsit tájékozódni és kideríteni, hogy a megajándékozni kívánt személy mennyire erős dohányos. Amennyiben az, akkor ugyanis szerencsés egy olyan modell mellett letenni a voksunkat, amibe egy szabvány méretű doboz tartalma – azaz 20 szál – kényelmesen elfér.

Ezt követően azt kell eldöntenünk, milyen szín passzol leginkább a célszemély ízléséhez. A klasszikus ezüst mellett ugyanis ma már nem csak az arany és a rózsaarany érhető el, hanem a különböző színes, mintás cigi tartó is meglehetősen elterjedt. Miután megtaláltuk a tökéletes darabot, a lehetőségekhez – azaz a rendelkezésre álló helyhez – mérten érdemes valamilyen személyes üzenetet, monogramot, esetleg dátumot gravíroztatni a cigi tartó felületére. Amennyiben biztosra akarunk menni, akkor pedig nyugodtan gondolkozzunk komplett készletben és egyúttal vásároljunk egy hordozható zsebhamutartót is, hiszen annak is gyakran hasznát veheti, aki rendszeresen dohányzik.