A L’Oréal Professionnel termékeivel bármilyen hajszín megvalósítható

Noha már jó ideje a divat egyik fontos elemének számít a hajfestés, annak mind a technikai megvalósítása, mind pedig a stílusa hatalmas változásokon ment át az elmúlt évtizedekben. Ez tetten érhető a tartósságban és az elérhető árnyalatok számában is, ám az újítások közül ma már a legnagyobb hangsúlyt a haj védelmére helyezik.

A világ egyik legismertebb kozmetikai cége, a L’Oréal Professionnel a színezők terén is az egyik piacvezetőnek számít. Az immáron évszázados múltra visszatekintő francia eredetű kozmetikai nagyvállalat mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy innovatív megoldásaik ne csak a szemünket kápráztassák el, de mindeközben a szálak egészségét is megóvják. A Balayage termékcsalád világosító pasztái ammóniamentesek, emellett a L’Oréal Professionnel kínálatában külön találhatunk színezőket vékony, illetve vastag szálú hajra is. Sokak számára komoly dilemmát jelent az idő előtti őszülés is. Noha a prémium minőségű festékek ezt tökéletesen elfedik, a lenövés még így is gyakorta okoz problémákat.

A L’Oréal Professionnel erre is hathatós válasszal szolgál. A kifejezetten hajtövekre kifejlesztett Root Touch Up kínálatában olyan, könnyen alkalmazható permetezőket találunk, amik másodpercek alatt felvihetők és kellő takarást biztosítanak két festés közt. A kifogástalan eredmény azonban csak úgy tartható meg, ha megfelelő színvédelmet is használunk. Ezt célzott samponokkal, kondicionálókkal és védőmaszkokkal érhetjük el, de a sikerben vitathatatlan szerepe van a L’Oréal Professionnel speciális, lerakódásgátló olajkészítményének is. Mindig tartsuk szem előtt azt is, hogy a tökéletes frizura az egészséges fejbőrnél kezdődik. Probléma esetén – legyen az korpásodás, elvékonyodott, vagy zsíros haj – ne habozzunk és kérjük fodrászunk segítségét. A L’Oréal Professionnel kínálatában biztos megtaláljuk a szükséges eszközt ehhez.