Biztonságos csomagküldés külföldre

Egyre gyakrabban találkozunk olyan helyzetekkel, hogy külföldre kényszerülünk csomagot küldeni, hiszen ott tartózkodnak a családtagjaink és a barátaink. A egyik leggyorsabb módja, a csomagjaink kézbesítésének a Mixpakk futárcég igénybevétele.

Külföldi csomagküldés futárcéggel gyors és biztonságos. Az EU-n belüli csomagokat 2-5 munkanap alatt kézbesítik, mint pl. Ausztria és Románia. Ha Németországba, vagy Csehországba szeretnénk csomagot küldeni arra akár 3 nap is elegendő. A küldemény ára sokban függ a súlyától és a kézbesítendő cím távolságától. A külföldi csomagküldés esetén is ugyanolyan gondosan járjunk el, mint a belföldi csomagok küldésénél. Figyeljünk a csomagolásra és a pontos cím megadására. Amennyiben a csomag nincs megfelelő módon becsomagolva a futár nem köteles átvenni a csomagot.

Minden csomag feladása előtt olvassuk el az igénybe vett Mixpakk futárszolgálat szabályzatát. A szabályzatban tájékozódhatunk arról, hogy mit szabad feladnunk a küldeményünkben és mik tartoznak a tiltólistás termékek közé pl. fegyverek, vágóeszközök és minden olyan mellyel a futár életét veszélyeztetjük, vagy bármilyen sérülést okozhatunk. A törékeny tartalmú csomagok estén mindig megfelelő csomagolást alkalmazzunk és külsőleg is jelöljük meg erre alkalmas matricával. A csomag átadásánál külön hívjuk fel a futár figyelmét a fokozott óvatosságra. Amennyiben élelmiszert szeretnénk küldeni, mindig tájékozódjunk előtte a www.mixpakk.hu weboldalon, hogy pontosan mik is azok a termékek melyek megengedettek. Csomag feladása után mindig tartsuk meg a feladóvevényt, arra azt esetre, ha bármilyen atrocitás érne. A biztonságos csomagküldés érdekében fontos, hogy figyelembe vegyük a fent említetteket.

Vélemény, hozzászólás?