Bízza szakértőkre a gépjármű kárrendezés ügyintézését!

Egy autóbalesetből következő kár esetén mindenképp szükséges felvenni a kapcsolatot a biztosítóval. Azonban ennek mikéntjét és menetét sokan nem ismerik. Nem tudják, milyen dokumentumokat kell benyújtani, mi történik a szemlén, mi a feladata a kárszakértőnek, vagy egyáltalán hogyan kell nekivágni ennek a procedúrának.

Szerencsére a gépjármű kárrendezés nem csak a gépjármű tulajdonosa által bonyolítható le, hanem vannak szervizek, ahol szakértők veszik le ezt a terhet a károsult válláról. Az elasticcar.hu oldalon található szerviz kiegészítő szolgáltatásai között szerepel a gépjármű kárrendezés lehetősége is. Az ügyintézők szívesen segítenek ügyfeleiknek a kárbejelentésben, a szükséges dokumentumok előkészítésében, a biztosítóval való kapcsolattartásban, sőt a javítási számla alapján közvetlenül a biztosítóval számolnak el. A weboldalon megtalálható a szükséges dokumentumok listája magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt.

Ahhoz, hogy ez a folyamat zökkenőmentesen menjen végbe, csupán néhány adatlap kitöltése szükséges, azonban ebben is sokat segítenek. Az elasticcar.hu weboldal „Kárrendezés” menüpontjában számos biztosító társaság által használt kárbejelentő lap érhető el, melyek kitöltésével rögvest kezdetét veheti az ügyintézés. Az egyszerűbb papírmunka érdekében a dokumentumot letöltve, kinyomtatott formában és számítógépen szerkesztve is ki lehet tölteni. A megfelelő iratok mellé pedig egy teljes körű meghatalmazás kitöltése szükséges még, s ezzel át is adtuk a gépjármű kárrendezéssel járó összes nehézséget és feladatot. Míg az ügy rendeződik, és az autó javítása zajlik, csereautó bérlés lehetőségével járul hozzá a cég a kényelmes mindennapokhoz. Mi lehetne ennél egyszerűbb megoldás? Keressék bizalommal az elasticcar.hu weboldalt és hagyják, hogy az ügyintézők megszabadítsák önöket a gondoktól!