Budapest új építésű lakópark mindenkinek!

Azt javasoljuk, hogy ha lakást szeretne vásárolni, akkor a kerület és a környék kiválasztásával kezdje. Lényeges eldöntenie, hogy a főváros mely területére esik a választása. Ezt úgy tudja hatékonyan megoldani, ha már az elején leszűkíti a lehetőségeket az igényei szerint.

A Budapest új építésű lakópark egyike a kiváló lehetőségek  kínálatának, amely nem sok esetben kínálkozik az ingatlanpiacon. Nyugodt környék, zöld környezet, komfortos lakások és még sorolhatnánk azokat az előnyöket, amiért érdemes lehet ide költöznie. A Kelenliget lakópark egyike azon helyeknek, ahol minden megtalálható, amire csak szüksége lehet a kényelmes és nyugodt élethez, akár a családjával, akár a házastársával vagy párjával szeretne beköltözni. A BHG-csoport, az ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság neve a garancia arra, hogy minden a legnagyobb szakértelemmel és a legjobb építkezési anyagokból készült, ezért a minőséggel kapcsolatban nem kell aggódnia. A természet lágy ölén sétálhat vagy futhat minden nap, hiszen a környéken számos park és a Budai hegyek is megtalálható. Mindent figyelembe véve tökéletes választásnak bizonyul, ha a lakóparkban vásárol lakást, de különösképpen azért éri meg befektetnie itt, mert fantasztikus kilátással rendelkezik a fővárosban, ami nem minden esetben mondható el más lakóparkokról.

A biztonság egy nagyon fontos szempont, amire mi is sokat alapoztunk, hogy mindenki biztonságban érezze magát. A lakópark biztonságáról a 24 órás üzemeltetésű kamera rendszer biztosítja, amely védelmet nyújt a gondok ellen. Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy a tömegközlekedési kapcsolatok egyenesen fantasztikusak, ugyanis a villamos a ház előtt áll meg, illetve a metró is csak két perces sétára van. Ha bármiben segíthetünk, forduljon munkatársainkhoz nyugodtan a +36 20 366 3660 telefonszámon vagy az info@kelenliget.hu email címen, ugyanis készséggel segítenek minden kérdésben, de ha tovább informálódna, akkor látogasson el a kelenliget.hu weboldalunkra, ahol minden további infót megtalál a lakóparkkal kapcsolatban.