Eredeti női parfüm választás online

Sokan tartanak attól, hogy online vásároljanak női parfümöt, holott ez közel sem olyan lehetetlen, mint azt sokan gondolják. Sőt, olykor az üzletben való személyes vásárlás során is könnyű rossz döntést hozni. Hogyan tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb illatot? Az alábbiakban eláruljuk!

Eredeti női parfümök kiválasztása kapcsán érdemes tudnod, hogy egy átlagos ember három-öt illatnál nem tud többet megjegyezni. Ez egyben azt is jelenti, hogy ennél többet felesleges egy huzamban kipróbálnod, mert csak összekevered a különféle illatokat. Ma már hatalmas kínálat áll rendelkezésre női és férfi parfümök terén egyaránt, így bőven van miből válogatni. Annak érdekében, hogy a széleskörű kínálatba ne zavarodj bele, érdemes előre eldönteni, hogy milyen típusú illat passzol jobban leginkább, melyik típust kedveled igazán. Összesen öt illatcsoportból tudsz válogatni, melyek a citrusos, fás, virágos, chypré és orientális illatok. A legnépszerűbb csoport kétségkívül a virágos típus, az ilyen parfümökben főként rózsa, gyöngyvirág, tubarózsa, jázmin és egyéb virágos illatok találhatók meg. Különösen a romantikus, nőies nők számára jó választás.

A citrusos illatok általában unisex illatok, leginkább olyan összetevőkkel, mint a narancs, a citrom, a lime, a bergamott vagy a grapefruit. Energikus gyümölcsös illatot adnak ezek a parfümök. A fás illatok alapjául a különféle fás illatok szolgálnak, például ébenfa vagy cédrus. Ezek az összetevők mindig valamilyen más típussal vannak kombinálva, például fűszerekkel. Az orientális illatok szintén nagy népszerűségnek örvendenek, illatos fák és édes gyümölcsök illatát egzotikus fűszerekkel kombinálják. A Chypré illat nagyon különleges, elsőre talán riasztó is lehet, hiszen szokatlan illat. Ma már főleg szintetikusan állítják elő, így a chypré illatok is modernebbek, mint egykor.