Grp rács – azoknak, akiknek első a biztonság!

Akár a vasútállomáson sétálunk a keresett peron felé, akár egy építkezésen töltjük a napunk javarészét, a biztonságnak mindig elsődlegesnek kell lennie. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy az efféle területeken használt anyagok megfelelőek legyenek.

A grp rács adottságai kiválóan megfelelnek minden előírásnak, így ezek alkalmazásával senki nem nyúlhat mellé. A gyártók a legszigorúbb biztonsági előírások és eljárások szerint végzik a rácspanelek sokszorosítását, hogy az megfeleljen a német szabványnak. Megbízhatóságuk a minőségükben és a különleges képességeikben rejlik. Olyan anyagok felhasználásával készülnek, melyek időtállóak, nem tesz kárt bennük sem az erős UV sugárzás, sem az egyéb időjárási anomáliák. Nem véletlen, hogy a termék a tartós gyártmány tanúsítványt is magáénak tudhatja. A grp rácsok fröccsöntött monolit rácspanelek, melyek részletes leírásokkal találhatók meg a gravetti.hu weboldalon.

Felhasználási területe rendkívül széles skálán mozog. Alkalmazzák lépcsők, folyosók, gyalogoshíd építésénél, de használható szennyvízelvezető, csatornaburkolat vagy akár belső szervizútként is. A széleskörű felhasználhatósága a különböző méretekben és típusokban rejlik. Gyártanak nyitott és burkolt grp rácsot, s ezeken belül is találhatók többféle hálószerkezettel késztett elemek. A különböző típusok pedig még inkább képesek konkretizálni a felhasználási területet, ugyanis a vasútállomásoktól az élelmiszeriparon át egészen a szennyvíz telepekig mindenhol megtalálhatók a grp rácspanelek. A megfelelő méret és típus kiválasztása után az összeszerelése már gyakorlatilag gyerekjáték. A gravetti.hu oldalon alapos leírásokkal és hozzá csatolt képekkel kívánják szemléltetni a választott grp rácspanelt, így segítve a megfelelő kiválasztását. Kérdés esetén lépjen velük kapcsolatba a kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén!