Guruló állvány beszerzése az internetről

Ez a guruló állványcsomagunk tartalmazza az összes összetevőt, amire szüksége van egy állványplatform építéséhez. A gurulóállvány dupla létra Safeway-stílusú állványvázakból készült, amelyek lehetővé teszik, hogy a kereteket létránként használja az állványplatform eléréséhez.

Guruló állvány rendelhető az allvanycenter.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a legszuperebb állványokat jó áron. A guruló állvány szilárd munkaállványt hoz létre, ahol állhat és dolgozhat. Ezek a deszkák a biztonság érdekében az állványkeretekbe záródnak. Ez a torony több hüvelykes zárható görgőkkel lesz mobil. Könnyen guríthatja egyik helyről a másikra. Ha készen áll a toronymunkára, egyszerűen helyezze be a lábzárót minden görgőre, és készen áll a mászásra. A guruló vagy tornyos állványokon lévő platformdeszkák nem nyúlhatnak ki 18 hüvelyknél távolabb az állvány szélén lévő támaszok mögött. Hatékony módszert kell biztosítani a gördülő állványokon lévő platformlapok lecsúszásának megakadályozására. Elfogadható az 1 hüvelykes anyagból készült ütközők szögezése minden kiálló vég alsó részén, vagy más ezzel egyenértékű eszközzel.

Minden mobil gördülőállványt minden szinten átlós és vízszintes kereszttartóval kell felszerelni, szilárd platformmal, amely lefedi a teljes területet, ahonnan a munkát végzik, zárható kerekekkel és védőkorlátokkal (magasságtól függetlenül). Soha ne mozgassa a mozgó állványt, amíg dolgozók vagy nem rögzített szerszámok, anyagok vagy berendezések vannak rajta. Az állványok mozgatása előtt gondoskodjon a megfelelő takarításról, és győződjön meg arról, hogy a talaj mentes a törmeléktől vagy egyéb veszélyektől. Ügyeljen arra, hogy a hordozható kéziszerszámok vezetékei ne fussanak át a munkaterületeken.  További részletekért és rendelésért nézzen be az allvanycenter.hu weboldalra.