Hatékony ránctalanítás a retinol szérum segítségével

Minden nő feszes bőrre vágyik, így sokan különféle kozmetikumokat vásárolnak abban bízva, hogy valódi megoldást nyújtanak. Ha fontos az eredmény és szeretné, hogy a kozmetikum természetes anyagokból álljon, akkor érdemes a DRHAZI retinol szérumot használni.

Retinol bio formában van jelen a DRHAZI retinol szérumban, amely több szempontból is előnyös. A termék önként vállalkozókon bőrgyógyászatilag tesztelt. Minőségi hatóanyagokat és összetevőket tartalmaz, többek közt hidegen sajtolt növényi olajokat, továbbá oldószer és szennyezésmentes. A kozmetikum gyógyszerészeti minőségi. A növényi alapanyagok elsősorban bio termesztésből származnak. Ennek megfelelően bio retinolt tartalmaz, amely manapság egy igazán népszerű összetevő, mely a rendkívül hatékony. Ráadásul kiválóan alkalmazható a bőr öregedése ellen, mivel csökkenti a ráncokat, illetve a hiperpigmentációt, stimulálja a kollagéntermelést és növeli a bőr erősségét és rugalmasságát. A bio retinolt hatékonyan lehet alkalmazni a zsíros, száraz, érzékeny, valamint a kombinált bőrön.

A szérum úgy tudja a legjobban kifejteni hatását, hogy bőrazonos, bőrépítő anyagokkal van kombinálva, még pedig liposzómás formában. A DRHAZI retinol szérum értékes deutérium csökkentett víz felhasználásával készült. A szabályos kristályszerkezetnek köszönhetően garantált a sejtszintű bőrmegújítás és az intenzív hatóanyagok biohasznosulása. A szérumból néhány cseppet kell felvinni az arcra az előzetes tisztítást követően. Nem csak az arcra, hanem a nyakra is érdemes juttatni a szérumból és körkörös mozdulatokkal beitatni a bőrbe. Miután a szérum felszívódott, alkalmazható a bőrön a bőrtípusnak megfelelő ápoló krém. Bővebb információkat a webshop.drhazi.hu weboldalon tudhat meg!