HR outsourcing, bérszámfejtés és GDPR törlési szolgáltatás

Több módszer van arra, hogy a cégünk sikeresebbé tegyük, hatékonyabbá váljanak a munkafolyamatok. Ennek egyik legjobb módja bizonyos szolgáltatások kiszervezése. A bérszámfejtés sok cég számára komoly nehézséget okoz, melynek több oka is lehet. Például a határidők nehéz tartása vagy a folyamatos fluktuáció a bérszámfejtő csapatban számos vállalat esetében okoz komoly fejtörést.

HR outsourcing – Ahelyett, hogy állandó szélmalomharcot vívnánk, érdemes a munkafolyamatokat kiszervezni, hogy az erre szánt humánerőforrást és anyagiakat más területekre tudjuk fordítani. Természetesen ehhez az is fontos, hogy egy megbízható céget bízzunk meg a munkával, egy olyan szakértői csapatot, mely naprakész a törvényi változások kapcsán is. Az L-SOFT komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a bérszámfejtés területén, egész pontosan több, mint harminc év van a hátuk mögött. Ráadásul saját fejlesztésű bérszámfejtő szoftverrel is rendelkeznek, illetve outsource szolgáltatással is segíthetik a vállalatokat. A munka kiszervezése egy igazán hatékony és megbízható megoldás, melynek segítségével hatékonyan lehet növelni a hatékonyságot, valamint a munkafolyamatok optimalizálása is megvalósulhat.

A legnagyobb előny, amely számunkra ebből származik, az az idő- és humánerőforrás-megtakarítás. Ezeket a forrásokat más munkafolyamatokra, munkaegységekre is fordíthatjuk, amivel a vállalat teljesítményét növelhetjük. A munkatársak több időt szánhatnak az alaptevékenységekre, illetve az üzletfejlesztésre, melyből hosszú távon sokat kamatoztathatunk. Az L-SOFT SAP és PIRAMIS rendszerrel is el tudja végezni a bérszámfejtést, emellett GDPR törlési szolgáltatás terén is segítséget tud nyújtani, így nekünk csak az igazán fontos dolgokkal kell törődnünk.