Jancsi és Juliska társasjáték

A Jancsi és Juliska társasjátékot minden gyerek garantáltan élvezni fogja, hiszen minden gyerek kedveli ezeket a mesehősöket. Ha szeretne egy igazán izgalmas és pörgős játékot akkor ezt érdemes választani. A játék első osztályú minőségű anyagból készült.

Jancsi és Juliska társasjáték igazán alacsony áron elérhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran, és rendelje meg ezt a társasjátékot ha egy érdekes és izgalmas játékkal lepné meg gyermekeit. A játék 15 percig játszható, 4 éves kortól ajánlott és 2-4 fő kényelmesen játszhatja azt. Mindenki ismeri Jancsit és Juliskát, hiszen ők voltak mindenki kedvenc mesehősei, és most indulhat velük a cukorkaszedés. Ebben a társasjátékban is, mint ahogy a mesében a főszerep a gonosz boszorkány mézeskalács házikójáé lesz, és erről a házikóról kell majd megszerezni a cukorkákat. A játék érdekessége, hogy a gyerekek saját maguk kell levegyék a házikóra feltett cukorkákat ahhoz, hogy győzzenek.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a Jancsi és Juliska társasjátékkal, az árakkal, vagy a kiszállítási információkkal kapcsolatban, akkor bátran vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és csapatunk minden kedves érdeklődőnek visszajelez majd, hogy válaszolhassanak a kérdésekre és igény szerint a rendelésben is szívesen segítünk majd. Rendeljen tőlünk bátran játékot és garantáltan nem fog majd csalódni a kiszállítás gyorsaságában sem. Ha a továbbiakban is szeretne olvasni erről a kiváló társasjátékról olvasni, vagy megtekintené az árakat és többet tudna meg a házhozszállításról, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt megtalálja a garancia részleteit is a fizetési módokkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?