Légkompresszor kölcsönzés Budapest környékén is

A kompresszorok a rendszer összes berendezésének légáramát szolgáltatják. A légkompresszorok két fázisban működnek: a kompressziós műveletben és a kioldási műveletben. Kétféle típusú kompresszor létezik: pozitív elmozdulású és dinamikus (más néven centrifugális).

Légkompresszor kölcsönzés Budapest környékén kedvező áron elérhető a bestrent.info weboldalon tehát mindenképpen érdemes benézni hozzánk ha önnek is légkompresszorra lenne szüksége és nem szeretne egy újat vásárolni, hanem a bérlésre támaszkodna. Azt a sebességet, amellyel a kompresszor képes levegőmennyiséget szolgáltatni, köbméter/percben kell megadni. Mivel a légköri nyomás szerepet játszik abban, hogy a levegő milyen gyorsan jut be a hengerbe, ez az érték a légköri nyomástól függ. A pozitív elmozdulású kompresszorok beszívják a levegőt és mechanikusan csökkentik a levegő által elfoglalt helyet a nyomás növelése érdekében. A dinamikus kompresszorok a forgó járókerekek mechanikus hatását produkálják a levegő nyomásának továbbítására. A pozitív elmozdulású kompresszorokat tovább lehet osztani forgó és ellentétes típusokra.

Forgó légkompresszorokban a szűrt levegő belép a bemeneti nyílásba, ahol a forgórészek lekapcsolódnak. A levegő csapdába esik a forgórészek és a ház között. Így a levegő összenyomódik, és az ürítőnyílásba kerül. A házba befecskendezett hűtőfolyadék keveredik a levegővel a tömörítés, kenés és eltávolítás céljából. Ez a folyadék vékony réteget képez a forgórészek között, amely gyakorlatilag kiküszöböli a fémek közötti érintkezést és a kopást. A folyadékot elválasztjuk a sűrített levegőtől, lehűtjük, szűrjük és visszajuttatjuk az injektálási pontba. A sűrített levegő áthalad az utóhűtőn, hogy csökkentse hőmérsékletét. Így működik a légkompresszor. Ha kölcsönözne egyet, látogasson el a bestrent.info-n weboldalra.