Magic Rooms – Varázslatos szabadulószobák, nem mindennapi élmények

A főváros egyik legkülönlegesebb közösségi helyszíne a Magic Rooms. Hosszan lehetne sorolni, hogy miért érdemes ide ellátogatni, azonban a legegyszerűbb, ha a saját szemeddel látod. Arról biztosíthatunk, hogy nem fogsz csalódni!

Magic Rooms – Ha már volt szerencséd több szabadulószobában megfordulni, pontosabban szabadulni, akkor talán valami különlegességre vágysz. Ha így van, akkor érdemes ellátogatnod a Magic Rooms-ba. A Magic Rooms szabadulószobák kialakításán a legjobb szakemberek dolgoztak és az eredmény kétségkívül bámulatos lett. A szabadulószobák ötletesek és különlegesek. A legkisebb részletek is komoly odafigyeléssel készültek. A legtöbb szabadulószoba felnőttek számára készült. A Magic Rooms különlegessége, hogy gyerekeknek készült szabadulószoba is található itt, így a kisebb korosztály is megmérettetheti magát. Itt akár az egész család kiválóan szórakozhat a különleges szabadulószobáknak köszönhetően! A Magic Rooms szabadulószobákban minden adott, hogy igazán különleges élményben legyen részetek!

Magic Rooms szabadulószoba – Érdemes kipróbálni!

A Magic Rooms szabadulószobái a legkülönfélébb témák alapján készültek. A szabadulószobákban alaposan összekell dolgozniuk a csapattagoknak, abban az esetben, ha valóban ki akartok szabadulni. Ha elakadnátok, természetesen kaphattok némi segítséget, hogy tovább tudjatok haladni. Ha esetleg nem bírnátok a bezártságot, természetesen bármikor ki tudtok jönni a szabadulószobából. a Magic tematikus bisztróban elfogyasztani pár finom falatot, hogy csapatoddal megbeszélhessétek a szabadulószobában átélt izgalmakat! Bővebb információkért látogass el az exitgames.hu weboldalra és tájékozódj!