Miért jobb a Liposzómás C-vitamin a hagyományos változatnál?

A hideg idő közeledtével egyre többen döntenek úgy, hogy megtámogatják egészségüket valamilyen vitamin forrás bevitele által. Ennek egyik kiváló módja a GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin készítmény alkalmazása.

Liposzómás C-vitamin használata több szempontból előnyös. A sejtmembrán azonos burokkal védett természetes C-vitamin a legideálisabb módszer a szervezet támogatására. A GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin a szabadalmaztatott és jól ismert Bálint-féle eljárással készül. A kiváló minőségű termék teljes mértékben természetes. Szelént is tartalmaz, annak érdekében, hogy a C-vitamin minél inkább fel tudjon szívódni. A liposzomális eljárásra épülő egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy sejtmembrán azonos védőburokkal rendelkező, oldott vitamint tartalmazó molekulák természetazonos módon jussanak a szervezetbe az intravénás infúziók hatékonyságával. A GyógyVarázs Liposzómás C-vitaminra az egyedülálló vitaminhasznosulás jellemző.

A C-vitamin a legerősebb antioxidáns vitamin, mely egyben elmaradhatatlan részét képezi az immunerősítésnek. C-vitamint fogyasztani nem csupán a hideg hónapok beköszöntével érdemes, ugyanis szerepe nem merül ki, abban, hogy a szervezetet ellenállóvá teszi a fertőzésekkel szemben. A C-vitamin több szerv optimális működéséhez hozzájárul, ezenkívül nagy mértékben felgyorsítja a sebek, horzsolások és égési sérülések gyógyulási folyamatát. Emellett a gyulladásos tüneteket is hatékonyan enyhíti. Egy adag GyógyVarázs Liposzómás C-vitamin száz napi adagot tartalmaz, így nem kell havonta új adagot rendelni. Ha tenni egészségéért és bővebb információkra van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a gyogyvarazs.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!