Miért van igény még mindig életbiztosításokra?

A gyógyíthatatlan betegségek napról napra lesújtó hírekkel szolgálnak mindannyiunknak. Szinte minden nap érkezik egy-egy hír, hogy távoli vagy közeli ismerősök gyógyíthatatlan betegségek következtében életüket vesztik. Vajon a család ilyenkor mit tesz, főleg ha családfenntartó az elhunyt? Nagyon nehéz élethelyzetek ezek és nem árt, ha jó előre felkészülünk rá. Az ilyen helyzetekre kínálnak megoldást az életbiztosítások, amelyeknek több típusa is elérhető a széles termékpalettán.

Az eletbiztositas.com weboldalon minden kérdésünkre választ kaphatunk és a szakértők is mindenben a segítségünkre lesznek. Jelenleg 4 féle életbiztosítás közül is választhatunk. A kockázat életbiztosítások, amelyek legtöbbször akkor fizetnek, ha haláleset történik. Ha nem következik be haláleset, akkor kifizetés nélkül megszűnik a biztosítás. Az elérési biztosítások akkor fizetnek, ha a szerződésben meghatározott időtartam letelik és a szerződő életben van. Ekkor megtörténik a megtakarítás kifizetése. Ezek a biztosítások nem sok megtakarítást eredményeznek, így ezeket nem nagyon érdemes szem előtt tartani. A vegyes életbiztosítás a kockázati és az elérési biztosítás keveréke, de ez is elavultnak számít már. Ma már a legtöbben az unit-linked biztosítások megkötése mellett teszik le voksukat, hiszen ezek már megtakarítással vannak kombinálva. Tisztán megtakarítási céllal is megköthető, semmilyen egyéb kiegészítőt nem szükséges hozzá kötni. Életbiztosítási védelem is köthető hozzá igény esetén, ezt a szerződő saját maga döntheti el. A leghatékonyabb életbiztosítási forma, amelyet szinte minden életbiztosítással foglalkozó szakember fel is kínál az ügyfeleknek.

Életbiztosítás
Életbiztosítás

A weboldalon találhatunk megtakarítás kalkulátort, amelynek segítségével akár már most megnézhetjük, hogy havi szinten egy bizonyos megtakarítás pár év múlva miként nézne ki. Emellett díjmentes ügyintézési lehetőséget kínálnak országos lefedettséggel. Az oldalon már 25 pénzintézet által kínált termékek érhetők el a széles termékskálán, és valóban képzett tanácsadók segítik az ügyfeleket a tájékozódásban és abban, hogy megfelelő időben jó döntést hozzanak. Az oldalon keresztül személyes tanácsadásra is lehet időpontot egyeztetni, így akár már holnap egy szakképzett biztosítási szakember segít bennünket a választásban.

Vélemény, hozzászólás?