Mik a feltételei a nagyméretű csomagok szállíttatásának?

A nagyméretű csomagokkal vigyázni kell, és ha ilyen jellegű csomagszállítást szeretne igényelni, akkor a visszaigazolást mindig várja meg, hiszen csak ezáltal történik meg a csomag regisztrációja.

Mik a feltételei a nagyméretű csomagok szállíttatásának belföldön és külföldön egyaránt? Weboldalunkon, a mixpakk.hu-n mindent megtudhat erről, ezért ha ön is kíváncsi arra, hogy hogyan küldhet biztonságosan nagyméretű csomagot, akkor nem kell messzire mennie. A nagyméretű csomagokat manapság nem érdemes a postán küldeni, ezért inkább egy megbízható futárcéget kell találni, akik gyorsan és biztonságosan végzik majd el a szállítást. Nagyméretű csomagokat csakis belföldön szállítanak, viszont belföldön akár 40 kilogramm fölötti csomagot is szállíttathat, ha előre értesíti erről a futárszolgálatot. Cégünk is vállal raklapos, 40 kilogramm fölötti szállítást, viszont ilyen jellegű szállítást csakis e-mailen rendelhet. A nagyméretű csomagok szállításának szabályzatát elolvashatja weboldalunkon.

Bővebb leírásért és további információkért nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat, a mixpakk.hu-t, és itt megtalálhatja a nagyméretű csomagok szállításának teljes leírását, ráadásul többet tudhat majd meg szolgáltatásainkról és azok áráról is. Ha mindent meg szeretne tudni a csomagszállításról, akkor nem kell messzire mennie, kattintson weboldalunkra és itt csupa hasznos információval találkozhat. Amennyiben kérdéseket tenne fel a nagyméretű csomagokkal, azok szállításával vagy csomagszállítási szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 407 66 55 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címen és itt minden kedves érdeklődő kérdése azonnali megválaszolásra kerül majd.

Vélemény, hozzászólás?