Milyen műszempilla számodra az ideális?

Sajnos nem minden nő rendelkezik csodás, hosszú természetes szempillákkal, így a megoldást sok esetben a műszempilla jelenti. Sok nő mégis ódzkodik a műszempilla viselésétől, mivel a mai napig tartja magát a tévhit, hogy a műszempilla tönkre teszi a természetes pillákat.

Műszempillák számos nő számára jelentik a megoldást, akik szeretnének csábosabb, kifejezőbb tekintetet. Ugyanakkor sok nő van, aki irigykedve szemléli a dús szempillákkal megáldott társait, azonban hallani sem akar a műszempillákról. Miért? Nos, sok esetben amiatt a tévhit miatt, miszerint a műszempilla tönkreteszi a szempillákat, amik kihullanak. Ennek kapcsán érdemes tisztában lenni a ténnyel, hogy a szempillák nem egy életen keresztül tartanak ki, hanem körülbelül három havonta cserélődnek, akár van rajtuk műszempilla, akár nincs. Éppen ezért, ha találsz egy-két szempillát a párnádon, akkor nem szabad kétségbeesned, hiszen egyáltalán nem arról van szó, hogy a műszempilla tönkre tenné a természetes pillákat, hanem egy természetes folyamatot veszel észre, amelytől nem kell tartani, mivel a régi szempillák helyére újak nőnek.

Manapság a szempillaspirálok és egyéb kozmetikumok mögött elképesztő marketing áll, ezért sokan úgy vélik, hogy az agyon reklámozott, márkás szempillaspirálok dúsabbá, hosszabbá varázsolják a szempillákat, azonban ez sajnos nem így van. A szempillaspirál leginkább az eleve dús és hosszú szempillák esetében jár látványos eredménnyel. Ha apró, rövid, ritka szempilláid vannak, akkor nagy eséllyel csak elmaszatolod a szempillaspirált, valódi eredmény azonban nem fog látszódni. A műszempilla esetében ettől nem kell tartani, viszont az nagyon fontos, hogy a műszempilla megfelelően legyen felhelyezve. Bővebb információkat a probeauty.hu webáruházban találsz!