Nemzetközi költöztetés a legjobbakkal

A költözés mindig sok munkával jár, és ebben az időszakban sokszor stresszesek vagyunk. Pontosan emiatt fontos, hogy egy olyan vállalkozás szolgáltatásait vegyük igénybe, amely megbízható és több éves tapasztalattal rendelkezik.

Nemzetközi költöztetés Zuglóban az Unió Tehernél. Az Unió Teher már több éve foglalkozik költöztetéssel, szállítással, fuvarozással és az itt használt tehergépjárművek kifejezetten ezekre a feladatokra vannak felszerelve. Minden költöztetéshez szükséges eszköz megtalálható a tehergépjárműveken (szállítókocsi, akkus, spaniferek, rögzítéshez szükséges hevederek, ragasztószalag, csavarozó, zsugorfólia, pléd, paplan, kartonlemezek) és garantált a biztonságos szállítás nagy távolságoknál is. Az Unió Teher biztosítani tudja a csomagoló anyagokat, a költöztető dobozokkal együtt. Nemzetközi költöztetés esetén az Unió Teher mindenben segít Önnek (munkafelmérés, csomagolás, szakszerű berakodás, autópálya díjak, lerakóhelyen a csomagok lakásba hordása).

A bútorok szétszerelését a képzett rakodók gyorsan megoldják és a lakóhelyen pedig szakszerűen össze is szerelik őket. Biztosak lehetünk abban, hogy minden bútor és csomag épségben, sértetlenül érkezik meg az új otthonunkba. Igény esetén a rakodók, szállítok vállalják a kicsomagolást, bútorok összeszerelését, mosógépek üzembe helyezését, stb. Fontos megemlíteni, hogy Budapesten és környékén a munkafelmérés ingyenes. Az itt dolgozók célja a precíz, gyors és megbízható munkavégzés, illetve hogy a megrendelő elégedett legyen. A www.unioteher.hu weboldalon elolvashatja a szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat. Abban az esetben ha kérdése lenne bármivel kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 651 8023-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@unioteher.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?