Ön hallott már Nokedli bohóc rendelésről?

Egy gyerek mindig izgatottan várja a szülinapját és minden szülő azt szeretné, hogy ez a nap felejthetetlen élmény legyen gyereke számára, ezért nagyon jó választás, ha egy bohóc is részt vesz a rendezvényen.

Bohóc rendelés a www.nokedlibohoc.hu weboldalon. Minden bulira kell egy hangulatfokozó személy, legyen szó szülinapi zsúrokról kicsiknek és nagyoknak, rendezvényekről. Mindig jó ha van valaki, aki mutatványaival, előadásaival feldobja a hangulatot és emlékezetesebbé tesz egy szülinapot. A szórakoztatás a bohócok egyik legfontosabb feladata, és a látványos mutatványok ebben lényeges szerepet játszanak. A Nokedli bohóc rengeteg mutatvánnyal szórakoztatja a szülinapokon a kicsiket és nagyokat egyaránt. A lufihajtogatás művészetét az évek során tökéletesítette és rengeteg különféle állatfigurát tud hajtogat a lufikból a gyerekeknek. Az egyéni műsorszámok mellett, a gyerekeket is bevonja az előadásba, közös éneklésekkel téve interaktívvá az előadást.

Mielőtt elkezdődne a nagy buli zsonglőrprodukciókkal szórakoztatja a gyerkőcöket, miközben a legjobb gyereknóták szolnak a háttérben. Nokedli bohóc kiválóan bánik a labdákkal, buzogányokkal, virágpálcákkal és a gyerekeket is megtanítja néhány trükkre. Egyes mutatványokhoz segítőre is szüksége van, aki természetesen jutalmat kap majd, ha jól végzi el feladatát. Nokedli bohóc az éttermekben is megállja a helyét, és amíg az ételre vár a csapat, addig egy percig sem unatkoznak, hiszen nézhetik, hogy hogyan hajtogat lufit Nokedli Stand up Comedy módban. Látogasson el a www.nokedlibohoc.hu weboldalra és olvassa el részletesen, hogy miből is állnak Nokedli bohóc előadásai. Abban az esetben, ha igényt tart a szolgáltatásokra és fel szeretné venni vele a kapcsolatot, hívja a +36 70 277 24 50-es telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?