Online könyvelés vállalkozása számára

A Helyben-Távban Könyvelőiroda Tatabányán lehetőséget nyújt jogi személyeknek és egyéni vállalkozóknak arra, hogy részesüljenek egy minőségi szolgáltatásban, igénybe vegyék az online könyvelést (távkönyvelést).

Az online könyvelés a vállalkozások körében egyre népszerűbbé válik. Ez nem is csoda, hisz számos olyan vállalkozás van, melyeknek közelében nincs könyvelői iroda, vagy a sok teendő közepette, nehéz időt szakítani arra, hogy egyes dokumentumokat elvigyenek a könyvelőhöz. Ezek mellett lehetőség nyílik a vezetőknek, hogy cégükről mindig naprakész információkkal rendelkezzenek, és egy dokumentumtáron keresztül, könnyedén találhassanak rá, egy régi számlára vagy szerződésre. Sőt a távkönyveléssel a könyvelési díjakon is spórolhatnak, mivel itt a képviseleti könyvelés esetén, az ügyfél és a könyvelő megosztják egymást közt a munkát, viszont a felelősség a könyvelőt terheli továbbra is.

Az online könyvelésen a dokumentum kezelő rendszerünkkel minden iratot, mint a számlák, szerződések és nyilatkozatok, elektronikus formában rendezünk és kezelünk. Az eredeti papírokat persze az adott vállalkozás archiválja, mi csakis beszkennelt dokumentumokkal dolgozunk. Ezt a rendszert az ügyfeleink is használhatják, ami lehetővé teszi, hogy kissé elhatároljanak a hagyományos rendezéstől, a papírmentes iroda felé. Ezen felül, mi felhő alapú könyvelést végzünk, ami azt jelenti, hogy olyan programot használunk, mely a felhőben működik, így az interneten keresztül lehetőséget ad, hogy ne csak a könyvelői iroda dolgozói érhessenek el információkat, hanem az ügyfelek is, az ország bármely pontjáról. A dokumentumkezelés és a felhő alapú könyvelés együttesen adja meg a távkönyvelésre a lehetőséget. Egyéb részletekért, keresse fel a helyben-tavban.hu oldalt, és elérhetőségeinken keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?