Origami bikini online vásárlása

A körte testtípus, egyértelműen hangsúlyozott derékkal rendelkezik és a mellkasa láthatóan kisebb, mint a csípője. A fürdőruha kiválasztásának kulcsa ennek a testtípusnak az, hogy megtalálja a felsőtestet kiemelő fürdőruhát, miközben a bikini alsó része a lehető legegyszerűbb legyen. A kiegyensúlyozott sziluett elérése érdekében hangsúlyoznia kell a derekát is.

Origami bikini online rendelhető az onlineturi.hu weboldalon, tehát nézzen be még ma és tekintse meg teljes kínálatunkat a legszuperebb bikinikért jó áron. Körte testtípussal viselnie kell: Mintás, fodros és díszített felsőrészeket szélesen rögzített hevederekkel – kiemelik a felsőtestét. Választhat push-up felsőket is némi extra kiemelésért. Világos felső részt kombináljon sötétebb alsóval. Távolodjon el azoktól az alsó részektől amik sokat takarnak, mivel azok szélesebbé teszik a csípőjét. Egyrészes fürdőruhák széles pánttal kell rendelkezzenek, hogy ezt a testtípust kiemeljék. A tankinik világos színű, díszített és párnázott felsőrésszel kellene rendelkezzenek. Párosítsa őket sötétebb alsó résszel. Ha kanál alakja van, akkor a csípője sokkal szélesebb, mint a mellkasa. A legjobb eszköze az alsó lábszár és a kar, ezért mindenképpen mutassa meg őket! A megfelelő bikini kiválasztásának trükkje az, hogy megtalálja azt, amely minimalizálja a pocakra és a csípőre fordított figyelmet.

Kanál testtípussal viselnie kell: Mintás, fodros és díszített felsőt, amely felhívja a figyelmet a felsőtestére. Az extra kiemelés érdekében push-upokat is választhat. Világos színű felsőrész, hevederekkel a váll közepén. Sötétebb alsót kellene választania díszítés nélkül. A retro pin-up fürdőruhák remekül mutatnak ha ezzel a testtípussal rendelkezik. Válasszon olyanokat, amelyeknek sötét az alsó része. Empire derék felsőrésszel ellátott tankinik is választhatók, amelyek optikailag elrejtik a pocakját. Amennyiben többet tudna meg kattintson az onlineturi.hu weboldalra.