Összehangolt kivitelezés – kerti kút és esővízgyűjtő tartály egy udvarban

Az udvarok, kertek elképzelhetetlenek valamiféle vízvételi lehetőség nélkül. Növények öntözéshez, állatok ellátásához, takarításhoz egyaránt elengedhetetlen, s a házból kihordani különböző vödrökben, öntözőkannákban rendkívül kényelmetlen volna.

A kerti kút, a fent említett szükséges csap dekoratívabb megjelenését biztosítja. Van, aki inkább elrejti, a szakemberrel olyan helyre teteti a kerti csapot, ahol szinte láthatatlan. Azonban, ha az a csap egy designos megjelenést kaphat, miért kellene eldugni a kíváncsi szemek elől? A különböző stílusban kapható kerti kút variációk bármilyen udvarban megállják helyüket. Akár a fa, akár a kő, a gránit, a márvány dominál, a sunikft.hu kerti kút kínálata közül mindenki megtalálja az udvarába illő modellt.

S ami még különösen szimpatikus lehet egy kerti kút kialakítása során az, hogy tökéletes összhangba hozható az esővízgyűjtő tartályokkal. Az álló kerti kutak vízelvezetőkkel ellátva, a tartályhoz kötve remekül működnek, hasznos és hatékony kiegészítői a kerteknek. A sunikft.hu oldalról rendelhető tartozékokkal könnyen összeszerelhető, s használható a különböző módokon történő öntözésre. A nagyobb hellyel rendelkezők számára a fali kút, míg a kisebb, szűkebb területet birtoklók számára az álló kerti kút lehet ideális választás. Ezek a kerti kutak már nem öntött vasból készülnek, mint régi elődeik, inkább egy strapabíró, ütés-, és UV álló műanyagot használnak a gyártók, melyek a különböző bevonatoknak köszönhetően fa, gránit vagy kő hatást képesek nyújtani, szinte észrevétlenül. Természetesen a téliesítést ezeken az eszközökön is el kell végezni, ám ezen kívül más jellegű karbantartói feladatokat nem igényelnek. Keressék a sunikft.hu webáruházat, hogy kertjük éke egy hasznos, mégis dekoratív kiegészítő legyen, kedvező áron!