Patron rendelés – hatalmas választék kedvezményes árakon

Patronokat tekintve általában két különböző fajtát tudunk megkülönböztetni. Vannak az utángyártott termékek, valamint az eredetik. Hogy ki melyiknek szavaz bizalmat, az sok mindentől függhet.

Patron rendelés során nem árt tájékozódni, hogy milyen típust választunk és az milyen előnyökkel jár számunkra. Patron és patron közt nagy különbségek lehetnek. Sokan az eredeti termékeket részesítik előnyben, amikkel OEM termék néven is találkozhatunk, ami az angol Original Equipment Manufacturers rövidítése. Az ilyen termékek általában a nyomtató cég által gyártott kellékanyag, így tökéletesen passzol a nyomtatóba. További előnye, hogy alapvetően kifogástalan minőségűek az eredeti termékek. Az eredeti termékek azonban meglehetősen drágák, főleg abban az esetben, ha nagy mennyiségben szeretne nyomtatni. A másik kategóriába az utángyártott vagy felújított patronok tartoznak.

A felújított patronok az újra felhasznált termékek, így ennek megfelelően jóval olcsóbbak, mint az eredeti termékek. Felújított patron és felújított patron közt nagy különbségek lehetnek, így érdemes tájékozódni ezekről. A felújított patronok esetében nagyobb hibaszázalékra lehet számítani, mint az eredeti patronok közt, azonban ez sem jelenti azt, hogy ez a hiba arány számottevő lenne. Aki nagy mennyiségben szokott nyomtatni, annak érdemes elgondolkodni ebben a megoldásban, hisz jelentősen le lehet faragni a költségekből. Akad még egy definíció nélküli kategória, amit for use-ként tudunk említeni. A for use után teszik általában a nyomtató nevét, amiben használhatók. Nincs velük semmi probléma, a for use alapvetően egy általános megfogalmazás. A patronvilag.hu webáruházban megtekintheti a patronok széles választékát.

Vélemény, hozzászólás?