Profi Jade karkötő alacsony áron

A Jade egy drágakő, amelyet mítoszok és szimbolikák öveznek, ezeket közel 7000 éve tisztelik és értékelik. Széles színválasztékban kaphatóak. A Jade-t az ókori Kínában és más kultúrákban is használták a művészetben és az ékszerekben talizmánként, hajtűkhöz és fésűkhöz, faragásokhoz és vallási szertartások részeként.

Jade karkötő manapság is kapható az asvanyajandek.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, ezért nézzen be hozzánk mert igen sok mindent tudhat meg majd róla, ha ide látogat. Jelentősége és ereje sokrétű: karkötőkben való használata csak egyike a jade védelmének. Az ókori Kínában az emberek jade-et viseltek, hogy elhárítsák a gonoszt és a sérüléseket. Sok kínai jade medálokat és dísztárgyakat viselt a társadalmi helyzetének jelzésére. A jade erőjéhez kapcsolódó ősi hiedelmek még mindig léteznek, beleértve a jade karkötők védelmét is. A kínai szülők gyakran jade karkötőket adnak lányaiknak vagy fiaiknak, hogy emlékeztessék őket a szülők védelmére és szeretetére. A Jadet a szép és értékes szimbólumának tekintik, amely Konfuciusz erényeit testesíti meg: bátorság, együttérzés, szerénység, bölcsesség és igazságosság. A Jade kétféle változatban kapható: jadeit és nefrit. A nefrit a leggyakoribb; értéke inkább az alakításában és faragásában részt vevő művészi minőségtől függ, mint a tényleges kőtől.

A jadeitet azonban nagyra értékelik, mivel magasabb az áttetszősége és a mélyzöld árnyalatok is erősebbek. A legtöbb ékszer nefrit helyett jadeitből készül. A jade darabjának színén kívül számos jellemzővel kell tisztában lenni a jade értékének felmérésekor, különösen a jadeite, az értékesebb jade fajta esetében. A kívánt tulajdonságok közé tartozik a sima felület, az egyenletes textúra, az áttetszőség, a mézre emlékeztető átlátszóság és az intenzív, egyenletes szín. Amennyiben megtekintené a mi jade karkötő kínálatunkat is, keresse fel az asvanyajandek.hu weboldalt.