Samsung Galaxy S7 edge üvegfólia

Manapság már a legtöbb okostelefon kijelzője, extra karcálló kijelzővel rendelkezik, de ez mellett ajánlatos fóliát is használnunk, ami megvédi készülékünket az esetleges karcolásoktól, vagy kisebb ütésektől. Ezek általában a készülékünk méretével arányosak, szinte láthatatlanok. Műanyag és edzett üveg felépítésűek közül választhatunk.

A Samsung Galaxy S7 edge üvegfólia, mely típusra szabott, a leírás alapján könnyen felhelyezhető. A műanyag fólia és az üveg fólia is, teljesen átlátszó, nem homályosítja el a kijelzőt, nem látszik az új-lenyomatunk. Átlagosan két évig megóvhatjuk vele a kijelzőnket. Fóliáink a kémiai kezelésnek köszönhetően, ellenállnak az UV sugárzásnak, gyenge savaknak, olajoknak és zsíroknak. Bár ezzel nem érünk el teljes védelmet készülékünknél, de teljesen karcmentessé tehetjük és megóvhatjuk a szennyeződésektől. Fontos, hogy felhelyezés előtt ellenőrizzük, hogy a fóliai teljesen illeszkedik-e telefonunkra, tisztítsuk meg alaposan a kijelzőt, a csomagban található kendővel, majd helyezzük rá a fóliát, így teljesen olyan hatást fogunk elérni, mintha az eredeti kijelzőt érintenénk.

Ne feledkezzen meg készüléke védelméről, mert ezzel megőrizheti annak szépségét és értékét egyaránt. Ha szeretne minőségi fóliáink közül vásárolni, vagy esetleg többet megtudni a termékeinkről, keresse fel áruházunkat, ahol kiválaszthatja az Ön telefonjára illő modellt, majd azonnal megrendelheti. További információért és védőfólia készletünk megtekintéséért, keresse fel a screentec.hu oldalt, és érdeklődjön a Rólunk menü pont alatt található munkatársainknál, akik szívesen válaszolnak kérdésére. Ha szeretne értesítést kapni aktuális kedvezményeinkről és újdonságainkról, az e-mail címe megadása után, levélbe értesítjük ezekről.

Vélemény, hozzászólás?