Szájsebészet a Smile Design Centerben

Abban az esetben, ha a hagyományos fogorvosi ellátás kevésnek bizonyul, akkor szájsebészeti ellátásra van szükség. A szájsebészeti beavatkozásokat jellemzően a már-már elviselhetetlen fájdalommal azonosítják, azonban nem feltétlenül kell ennek így lennie.

Professzionális szájsebészet Nyíregyháza városában tökéletesen felszerelt fogászati rendelőben! A fogászat néhány éve mindössze a foghúzást, illetve az amalgám tömést jelentette, ha sarkosan akarunk fogalmazni. Ma már viszont jóval szélesebb ez a terület, így külön szakterületek fejlődtek ki belőle, mint például a szájsebészet. A szájsebész szakorvos manapság rendkívül komplex feladatkörrel rendelkezik. Jellemzően a foghúzás az egyik leggyakoribb ok, amiért a páciens a szájsebész szakorvoshoz fordul, de emellett az ínyt érintő beavatkozásokkal, komplikáltabb foghúzásokkal, fogbeültetésekkel és az implantálás előtti csontkezelésekkel is foglalkozik a szájsebész. A kezeléseket jellemzően teljes érzéstelenítésben végzi a szájsebész, így nem kell a fájdalomtól tartani a műtét közben.

Ha szájsebészeti ellátásra van szüksége, akkor nem érdemes a hagyományos, társadalombiztosítási rendszeren alapuló ellátásra várni, különösen akkor nem, ha komoly a probléma. Ilyen esetekben inkább forduljon a Smile Design Center szakértő munkatársaihoz! A Smile Design Center fogászati magánrendelő munkatársai közt többek közt magasan képzett szájsebész is található, aki megoldást talál a problémára, még abban az esetben is, ha az nagyon bonyolult! Ha szeretne elégedett lenni a végeredménnyel, akkor válassza a Smile Design Centert és tekintse meg a referenciákat! Bővebb információkért látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál többek közt!