Számos előnnyel jár egy új .eu domain név létrehozása

Az Európai Unió piacán jelen lenni minden tekintetben kiemelkedő teljesítmény. Egy .eu domain név használata azt jelenti, hogy az online vállalkozás már elért valami komolyat, megbízhatóság és az európai identitás tükröződik benne.

Az awh.hu oldalon bárki regisztrálhatja .eu domain nevét, akár néhány perc alatt. A web hosting cég több éves tapasztalattal a háta mögött áll rendelkezésre minden ügyfél számára, akik domain regisztrációt, átregisztrálást, esetleg hosszabbítást, valamint webtárhelyet szeretnének intézni online vállalkozásuk számára. A .eu domain név azok számára szükséges, akik az Európai Unió piacára kívánnak betörni, s akik számára az európai online jelenlét elengedhetetlen. A .eu domain név nyilvántartásba vétele csak előnnyel jár. Megbízhatóságot tükröz, elősegíti az online marketing és az üzlet növekedését, továbbá afféle szűrőrendszerként is szolgál.

Az Európai Unió online piacára csak azok a .eu domain névvel ellátott szervezetek, vállalatok, magánszemélyek kerülhetnek, akik rendelkeznek uniós székhellyel. A .eu domain nevek regisztrációja automatikusan zajlik, így a regisztrációs idő után szinte rögvest használhatóvá válik a domain. A .eu domain név átregisztrálás már egy kicsivel eltérőbb hadművelet, ehhez a folyamathoz ugyanis szükséges a védelem kikapcsolása, továbbá az engedélyezési kód megszerzése. Csak úgy, mint a .hu domaineknél, a .eu domain nevek karakterszáma is korlátozott, azonban a különleges karakterek használata támogatott. Az awh.hu oldal nyújtotta domain regisztrációs szolgáltatás rendkívül kedvező áron vehető igénybe, s egy évre szól, hosszabbításra pedig van lehetőség. Miután a .eu regisztráció megvan, máris lehet a weboldallal foglalkozni, felmérni, hogy mekkora webtárhely csomagra van szükség a vállalkozás kiteljesedéséhez. Amennyiben Európa szerte kívánják növelni online jelenlétüket a vállalkozók, nem is kérdés a .eu domain név regisztrációja, melyre az awh.hu kedvező áron kínál alternatívát.