Szombathely klímaszerelő -> Tóth László

Ha építkezünk és energiatakarékos fűtési rendszert szeretnénk új otthonunkba, tökéletes megoldás a klímás fűtés telepítése. Akár 10-15%-ot is megspórolhatunk egy hagyományos gázkazánhoz képest.

Szombathely klímaszerelő kérdésekkel kapcsolatban keresse Tóth Lászlót a 06308428938-as telefonszámon, aki több éves tapasztalattal segíti ügyfeleit a megfelelő készülék kiválasztásában telepítésében, karbantartásában. A légcsatornás klímák használhatók hűtésre is és fűtésre is. Ideális megoldás olyan helyeken, ahol a levegőt hosszabb távokon kell továbbítani. A légcsatornás rendszer lényege, hogy egy központi beltéri egységből el tudjuk juttatni a lakás összes pontjára a megfelelő hőmérsékletű levegőt. A légcsatorna hálózatra köthető, így akár oldalfali vagy mennyezeti klíma is köthető rá. A legdiszkrétebb légkondicionálási megoldás, nincs huzathatás, nincs zaj. A levegő irányítására sokféle kialakítású és színű beszívó és elszívó rácsot szereltethetünk fel, amik igazodnak a lakás belső terének berendezéséhez.

A légcsatornás inverteres klímák beltéri egységének elhelyezésére gyakran a garázsban, vagy a padláson, esetleg háztartási helyiségben kerül sor. Az ilyen rendszer telepítési költsége alacsonyabb, mint a gázfűtéses rendszeré, valamint fogyasztásban is kedvezőbb, az inverteres vezérlésnek köszönhetően akár tartósan alacsony hőmérséklet mellett is. Ha már jól működő kialakított fűtési rendszerünk van, a klímás fűtést használhatjuk rásegítésként is, temperáló fűtésre. Bármilyen megoldást is válasszon Tóth László klímaszerelő Szombathelyen gyors határidővel garanciával vállalja a berendezés telepítését. Helyszíni felmérés időpont miatt hívja a 06308428938-as telefonszámon. Bővebb információt a triplaklima.hu oldalon talál.