Total olaj hatalmas választékban!

A Total már olyan motorolajakat is forgalmaz, amelyek sokkal kifizetődőbbek hosszútávon, vagyis a két olajcsere közti időszakot lényegesen meg is hosszabbíthatják. A Total olaj használatával ritkábban az olajcserék, ez pedig kevesebb fáradt olajt jelent. Mivel így kevesebbszer látogatja a szervizt, így a karbantartási költségek és egyéb szervizi kiadások is csökkennek, tehát pénzt is spórolhat a Total olajokkal.

A Total olaj kínálat segítségével rengeteg üzemanyag-takarékos termék közül válogathat, amelyek segítségével akár 3-8%-ra csökkenhet az üzemanyag fogyasztás. Ezek az olajok természetesen használhatóak személyautókhoz és haszongépjárművekhez is, legfőbb célunk pedig a legmagasabb biztonság elérése. A Total már a negyedik legjobb és legkedveltebb olajgyártó cég az egész világon. Azóta már 130 országban terjeszkedtek és ezekben az országokban körülbelül 100.000 alkalmazott dolgozik a minőségi olajok létrehozásán. A Totalnál szinte mindenféle fázist végeznek, például nyersolaj és földgázkutatást, kőolajtermék fuvarozását, finomítását és még sok mást.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Total olaj vállalatról, vagy alkatrész webáruházunkról ahonnan ezeket a minőségi olajokat rendelheti, akkor látogassa fel bátran weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t, ahol akár a teljes Total olaj készlet megtekintésére is lehetőség van. Online visszahívást is kérhet tőlünk, csak adja meg nevét és telefonszámát, majd valaki a csapatból felveszi önnel a kapcsolatot. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsaauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és embereink készségesen állnak minden kedves vásárlónk rendelkezésére, és bármilyen termékkel kapcsolatos kérdést szívesen megválaszolnak.

Vélemény, hozzászólás?