Válj kedvenc akcióhősöddé élmény lövészet keretein belül!

Az élménylövészet egy kiváló program, méghozzá nem csak férfiak számára! Egyre több nő látogat le lőterekre, hogy kipróbálja magát az éles lőfegyverek világában és bizonyítsa, hogy nem csak a szempillaspirállal és a fakanállal tud jól bánni, de célozni is kitűnően tud!

Élmény lövészet nagyszerű program akár születésnapokra, céges csapatépítőkre, de akár legénybúcsúkra, sőt lánybúcsúkra is! Az élménylövészet során próbára teheted magad akár barátaid vagy családod társaságában, de akár egyedül vagy pároddal is. Az élménylövészet lehetőséget ad, hogy kipróbáld milyen lehet kedvenc akciósztárjaid élete, egy kicsit a bőrükbe bújhatsz, megtapasztalhatod, hogy milyen érzés a legmenőbb fegyverekkel megállítani a rosszfiúkat. Persze, nem csak összevissza lövöldözöl, hanem a céltáblán kell minél pontosabban eltalálnod a kijelölt objektumot. Az élménylövészet nem feltétlenül egy egyszeri alkalomra szóló program, hiszen könnyen lehet, hogy olyannyira beleszeretsz ebbe a világba, hogy újra és újra pisztolyt akarsz ragadni, hogy tökéletesítsd célzó képességeid. A fegyverek világa tele van soha véget nem érő tudással, a lőszerekről, fegyverekről, az alkalmazott lövészeti technikákról és még hosszan lehetne sorolni.

Egy fegyver elsütése elképesztő adrinalin növekedéssel jár. Emellett a motivációd is nőni fog. Könnyen lehet, hogy az élménylövészetet követően egy új hobbira lelsz és rendszeres látogatója leszel a lőtereknek. Az élménylövészet abban az esetben is kiváló opció, ha esetleg a csapat összetartást szeretnéd erősíteni. Lehet, hogy nem ez az első program típus, ami eszedbe jut, de hidd el, nem csupán kiváló csapatépítő program, hanem egy felejthetetlen élmény is, amiről a csapat tagjai még sokáig fognak beszélni! Bővebb információk az alphashooting.hu weboldalon találhatók!