Városfejlesztés Zrt. – Segítenek, hogy segíthessenek…

Emberi sajátosság, hogy törekszünk a szépre. Minden ember arra vágyik, hogy szép otthonban éljen, illetve kellemes környezet vegye körül. Az ember megkívánja az életszínvonal folyamatos növekedését, ezért tesz is, és harcolni sem rest élete során. Az embert körülvevő élettér jelentősége, annak meghatározó szerepében rejlik. Környezetünk meghatároz, befolyásol, formál minket.

A Városfejlesztés Zrt. egy olyan társaság, akik segítenek településfejlesztő vagy városfejlesztő társaságok megalakulásában, mindezt szakmai partnerek bevonásával, továbbá segítséget nyújtanak az ügyintézés bonyodalmainak leküzdésében is. Mindezek mellett vállalja a településfejlesztő, városfejlesztő társaságok szakmai támogatását. Segítséget nyújtanak a településfejlesztési célok megfogalmazásában, és azok kivitelezésében egyaránt. Egy adott társaság személyzetének kiképzését is támogatják, valamint amennyiben igény van rá franciaországi, illetve európai uniós továbbképzések szervezésével, és azok lebonyolításával is hozzájárul egy-egy fejlesztési társaság felkészítéséhez. A településfejlesztő társaságok megalakítása során minden szervező elemre odafigyelnek, mindennek meghatározott szerepe kell legyen. Nagy hangsúlyt fektetnek egy társaság szervezeti felépítésére, a személyzet szakmai összetételére és létszámára, valamint a szervezet tőkéjének méretére és összetételére.

Ez a társaság, azon fáradozik, hogy számos újabb településfejlesztési vagy városfejlesztési társaságot indítson el, annak érdekében, hogy azok segítsenek a mi életünket szebbé, színvonalasabbá, teljesebbé tételében. Ők segítenek az új társaságok elindulásában, azért, hogy nekünk egy jobb életet élni.

Vélemény, hozzászólás?