Zsírbontás, fogyás és alakformálás

A mezoterápia egyszerű injekciósorozatot tartalmaz, amely segít lebontani a nem kívánt, kis lokalizált zsírterületeket. A testzsír lebontásának ezt a folyamatát lipolízisnek nevezik. Ez a módszer a zsírfoltok csökkentésére oldatok bőrbe történő injektálásával számos elismert eljárásban szerepel. Egyes orvosok további kezeléseket adnak a hatékonyság növelése érdekében.

Zsírbontás elérhető a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg erről mindent még ma. A kezelés során az oldatot közvetlenül a zsírrétegekbe és a kötőszövetbe injektálják. Az injekció viszonylag fájdalommentes, bár néhány beteg inkább a zsibbadó krém alkalmazását részesíti előnyben. A gyógyszer kémiai reakciót eredményez a test fiziológiájával együtt, hogy megkeményítse a zsírsejt falát és megkezdje a lokalizált zsírterületek lebontását. Az egyes injekciók előnyeinek a kezelés után három héten belül nyilvánvalónak kell lenniük. Számos kezelésre van szükség, négy-hat hetes különbséggel, hogy teljesen kielégítő eredményt érjünk el. A fő összetevők közé tartozik a foszfatidilkolin, multivitaminok és sóoldat. A foszfatidilkolin egy természetes lecitin, amely két telítetlen zsírsavat (linolsavat és alfa-lionleinsavat) tartalmaz, amelyeket a szója növényéből extrahálnak.

A foszfatidilkolint (PPC) valójában maga a szervezet állítja elő, de a test változata telített zsírsavakat (palmitinsav, oleinsav és sztearinsav) tartalmaz. Minden sejtmembránban megtalálható, és természetesen előfordul például a fejlődő magzat tüdejében a 4. hónaptól kezdve. Ebben az esetben palmitinsavval van töltve, és lehetővé teszi a tüdő felfújását és leeresztését, megakadályozva azok összetapadását. Hasonló funkciót tölt be, mint egy kenőanyag a belekben az adhéziók elkerülése érdekében. További információkért es részletekért nézzen be a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra.