A betonblokk ár még soha nem volt ilyen olcsó

A választási lehetőségei nem lesznek olyan változatosak a tömör betontömbök esetében, mint az üreges tömbök esetében, de továbbra is meg kell fontolnia a különféle célokra használható választékot. Bővebben ezekről a termékekről weboldalunkon olvashat majd.

Betonblokk ár várja a gravetti.hu weboldalon, tehát ha ön is kíváncsi arra, hogy mennyibe kerülnek ezek a termékek, akkor itt a helye nálunk. A pernye finom, porszerű anyag, amely vízzel keverve a portlandcementhez hasonló anyagot képez. A portlandcementet mészkő és finomra őrölt vagy elégetett agyag vagy agyag összekeverésével állítják elő. A hazánkban elhelyezett beton több mint fele pernyét tartalmaz. A nagy mennyiségű anyagot igénylő közúti projekteknél a cementbeton pernye helyettesítése pénzmegtakarítást jelenthet. A levegőztetett autoklávozott blokk, röviden AAC blokk, egy könnyű anyag, amely magas fokú hang- és hőmérsékletszigetelést biztosít. Tűzállósága és szigetelő tulajdonságai vonzó választássá teszik, bár nem olyan széles körben elérhető, mint néhány más betonfajta. Ezek a könnyűbeton tömbök 80%-ban levegőből állnak, ez magyarázza a „levegőztetett” elnevezést. Az anyag könnyen formázható, és lehetővé teszi szögek és csavarok használatát. De nem olyan erős, mint néhány sűrűbb betonblokk, ezért nem a legjobb teherbíró beton, és gyakran meg kell erősíteni. Ezenkívül le kell zárni egy védőréteggel, hogy elkerülje a károsodást, amikor ki van téve az időjárási elemeknek.

Ezek a blokkok fehértől világosszürkéig terjednek, és testre szabhatók oldalfalakban, válaszfalakban és más típusú falszerkezetekben, valamint acél oszlopokban és kitöltő panelekben. Elérhetők tömbökben, panelekben és speciális formákban, mint például áthidaló tömbök és U-alakú kötőgerenda blokkok, mindkettő különböző vastagságban kapható. További részletekért és betonblokkok rendeléséért megéri benézni hozzánk a gravetti.hu weboldalra.