Tehénistálló magas minőségben az interneten

A nagyobb állatok, például tehenek, lehetőleg ne éljenek padlás alatti területeken. Ha orvosi ellátásra van szükségük, vagy kézzel kell eltávolítani őket a térből, a padlás megakadályozza, hogy biztonságosan közlekedhessen a térben! Hasonlóképpen, az alacsony mennyezet vagy tető azt is megakadályozza, hogy a berendezést fel tudja emelni vagy más módon segíteni tudjon egy tehénnek, aki nem tud állni.

Tehénistálló magas minőségben elérhető a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tekintse meg a legjobb berendezéseket amiket kedvező áron hazavihet. Győződjön meg arról, hogy a beltéri lakótér elegendő függőleges helyet biztosít a berendezéseknek, például egy traktornak, hogy szükség esetén teljesen felemelhesse a tetejét. Ideális esetben sok száraz és tiszta szalmát kell biztosítania egy tehén beltéri lakóterében. A tehenek szívesen használnak szalmát alomként, és fontos, hogy a sokkal hidegebb időben extra alomanyagot adjunk nekik. El kell távolítania és ki kell cserélnie az összes nedves és szennyezett szalmát, hogy elkerülje a tehenek súlyos egészségügyi kockázatait. Hideg éghajlaton, ahol a tehén ürüléke szilárdra fagy, gondosan kell eltávolítani az ürüléket a belső terükről, valamint a kültéri fő sétányokról. Ezek a fagyott halmok botlási veszélyt jelentenek, és fájdalmas lehet a tehenek járása. Vannak olyan termékek, amelyeket nedves területekre kenhet, mint például a hidratált mész alternatívák, hogy a lakóteret nedvességtől mentesen tartsa.

Ha ez az egyetlen lehetőség, vastag réteg (csak természetes eredetű) homokot biztosíthat, de fontos, hogy ezt az anyagot lehetőleg tisztán és szárazon tartsa. A zárható redőnnyel ellátott elszívóventilátorok nagyon hatékonyak az istállók jó szellőztetésében és szárazon tartásában. Amennyiben minőségi tehénistállót keres, itt a helye nálunk a grvaetti.hu weboldalon.