A Felnőttképzés Budapest csapata segít kiválasztani a számunkra testhezálló tanfolyamot

Életünk során gyakorta szükség lehet arra, hogy gyökeresen változtassunk, amikor pedig a munkahelyünkről van szó, akkor ez néha egy roppant nehéz döntésnek bizonyul. Ugyanakkor időnként ahhoz, hogy fejlődni tudjunk és előre léphessünk, komoly elhatározást kell meghoznunk és az sem ritka, miszerint ehhez valami új dolgot kell megtanulnunk. Azonban egyáltalán nem mindegy, milyen szakképesítés mellett határozunk felnőtt fejjel.

A Felnőttképzés Budapest tapasztalt oktatói nagy segítséget nyújtanak ilyen esetekben. Természetesen azt mi magunknak kell eldöntenünk, milyen irányzat az, amiben otthon érezzük magunkat és melyik az a szakma, amiről úgy gondoljuk, hosszú évekig, évtizedekig tudnánk csinálni anélkül, hogy belefáradnánk. Némi műszaki affinitás birtokában a Felnőttképzés Budapest kínálatából biztosan megtaláljuk azt a tanfolyamot, amivel végül piacképes végzettséget szerezhetünk. Noha elsőre talán az is kézenfekvőnek tűnhet, hogy felnőtt fejjel visszatérjünk a felsőoktatás nyújtotta lehetőségek valamelyikéhez, ezt mindenképpen alaposan fontoljuk meg, még előzetesen.

Tudniillik a 3 éves alapképzés még levelező szakon is rengeteg elkötelezettséggel jár. Míg az érettségit követően általában kizárólag a tanulással – és esetleg diákmunkával kell – foglalkozni, addig a harmincas, negyvenes éveinkben már rengeteg időt elvesznek a családi, illetve munkahelyi kötelezettségek. A Felnőttképzés Budapest kínálatában megtalálható képzések ellenben kiválóan beilleszthetők egy zsúfoltabb életmódba is. Tudniillik az itt fellelhető tanfolyamok zömében pár hónap alatt elvégezhetők. Ráadásképp a Felnőttképzés Budapest csapata lehetőség szerint az oktatásra kijelölt időpontokat is hétvégére ütemezi, így még akkor is részt tudunk venni az előadásokon, ha az iskola mellett teljes állásban dolgozunk.