A Kasszandra studió minden gyereket szívesen lát

A modellkedéshez sokkal több kell, mint egy szép arc, még a gyerekmodellek esetében is. A temperamentum és a személyiség ugyanolyan kulcsa a gyermek sikerének. A legfontosabb, hogy a gyermeknek jól kell viselkednie és hagynia kell hogy a szakemberek irányítsák. Egy gyermeknek kényelmesen beszélnie kell az idegenekkel, és el kell fogadnia az utasításaikat is. Képesnek kell lennie arra is, hogy kezelje a nagy tömegeket és maradjon a figyelem középpontjában.

A Kasszandra studió minden modellkedni vágyó gyerkőc előtt nyitva áll, legyen az kislány vagy kisfiú, tehát ha az ön gyermeke is kipróbálná magát modellként akkor forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben segítünk. A személyiség feltétlenül átmegy a kamerán. Ha van egy félénk gyermeke, nincs értelme annak, hogy modellezésre kényszerítsük, hiszen ha nem kap munkát rosszul fog esni a lelkének. Viszont ha a gyermeke mosolygós és szívesen pózol a kamerának, akkor mindenképp megéri megpróbálni. Szintén fontolja meg, hogy Ön és gyermeke bírják-e a csalódást, hiszen számítani kell arra, hogy csakúgy, mint a felnőtt világban, több nemet hall majd, mielőtt egy igent kapna.

A modellkedés nehéz munka lehet, de csodálatos élmény a gyermeke számára, és nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt töltsön egy kis időt vele, mielőtt hirtelen felnőne. Ráadásul új tapasztalatokkal is szolgálhat egy ilyen modellmunka. Egy másik nagy előnye a modellkedésnek, hogy fejlesztheti a gyermek szociális képességeit és önbecsülését. Csodálatos azt látni, hogy egy gyerek élénken magabiztos, ráadásul szocializálódnak is a szokásos társadalmi körükön kívüli gyerekekkel. Ez is segít nekik megtanulni beszélni a felnőttekkel és jól kezelni azt, hogy irányítják őket. A gyerekek azt várják, hogy bizalmat szerezzenek, interjú készségeket és csodálatos emlékeket.

Vélemény, hozzászólás?