A szürke ágyneműhuzat is lehet nőies?

Ágyneműhuzat garnitúrája mindenkinek van. Kinek egyszínű, kinek mintás, kinek modern, kinek klasszikus. A szürke ágyneműhuzat nagyon népszerű, de lehet e nőies is ez a szín?

A válasz határozottan: Igen! A szürke ágyneműhuzat sokfélesége lehetővé teszi, hogy lányok, nők hálószobájában is nőies stílusban mutasson az ágyon. Persze vannak olyan szürke ágyneműk, amik tipikusan a férfiaknak, fiúknak illő. Ilyen az egyszínű szürke ágyneműhuzat, amin nincsenek minták és más színek sem.A szürke egyáltalán nem unalmas. Sok árnyalata van, ráadásul a szürke nagyon jól mutat más színekkel kombinálva.

Kiknek a hálószobájában mutat jól a szürke ágynemű?

Az egész család választhatja ezt a modern színt. Van nagyon szép virágmintás szürke ágyneműhuzat a hölgyek részére, van zebrás, állatmintás szürke ágyneműhuzat a gyermekek részére, van szerelmes, romantikus mintájú szürke ágyneműhuzat a pároknak, van élénk színnel kombinált szürke ágyneműhuzat. Szürke-citromsárga, szürke-kék, szürke-narancssárga, szürke-piros, szürke-rózsaszín, stb. A sort végtelenségig lehet listázni.

A szürke ágynemű garnitúrát tehát az egész család választhatja, ha a stílusosságra törekszenek. De a stílusosság mellett talán sokkal fontosabb a kényelem és a minőség is. A minőségi ágyneműhuzatok anyaga lehet pamut, lehet krepp, flanel és szatén is. Nyáron szeretjük a szatén ágyneműket, amik hűsítenek. Télen szeretjük a meleg flanel ágyneműket, amik vastagabbak a hagyományos pamut ágyneműhuzattól, amik pedig az év minden szakában jó választásnak bizonyulnak. A krepp ágyneműhuzat pedig úgyszintén tipikus nyári ágyneműhuzat.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat szürke színben a skandináv stílus jegyében.

Ez a minimalista stílus visszafogottságot és a korral haladást tükrözi.  Egy skandináv stílusú hálószoba mindig megnyugtató hangulatú, hiszen ez az északi stílus lágy tónusú, kifinomult, natúr, természetszerető. Fő jellemzője a világos szín, melyet néhány élénk kiegészítővel fokozhatunk, hogy ne legyen unalmas az enteriőr.

A skandináv stílusú hálószoba főszereplője természetesen az ágy. A szürke ágyneműhuzat tökéletesen illik ehhez a stílushoz is, fókuszban az ágyon. A flanel ágyneműhuzat még lágyabb, még puhább, még gyengédebb, mint a többi típus. Az egyszerűség és letisztultság egyre modernebb és egyre népszerűbb, melyet a szürke színnel magunkévá tudunk tenni.

A nyugodt, meghitt hálószoba, az ágy, az ágyneműhuzat garnitúra teszi tökéletessé a pihenést. Egy minőségi, kényelmes ágyneműhuzat ugyanolyan meghatározó, mint egy kényelmes cipő viselése. Bár nem vásárolunk minden héten új ágyneműt, fontossága nem elhanyagolható.