Az Opi gél lakk kedvező áron kapható nálunk!

Az OPI géllakk biztonságos és repedésmentes körmöket biztosít. Ellenáll a víznek, és nem igényel sok időt a felvitele. Ez a termék garantálja az extrém körmöket és véd a kutikula valamint a bőrirritáció ellen.

Opi gél lakk kedvező áron a probeauty.hu weboldalon rendelhető meg, tehát keressen fel minket bátran és megtalálhatja a teljes készletet az árakkal együtt. Ahogy a névben is szerepel, a zselés körmök egy gélből készülnek, amelyet a körömágyra kennek fel, hogy javítsák, erősítsék és hosszabbak legyenek ezek által a körmök. A zselés köröm felhelyezése után speciális UV-fény segítségével megkeményedik. A zselés körmöknek számos előnye van: A zselés köröm nagyszerű alternatíva, ha allergiás az akrilra. Ha úgy találja, hogy allergiás az akrilra, akkor is élvezheti a hosszú, gyönyörű, polírozott körmöket irritáció nélkül. Fokozza a természetes köröm megjelenését. Mivel a gélt a köröm tetejére rakják, és szakszerűen kisimítják és megkeményítik, a köröm textúrája sima és készen áll a lakkozásra és a körömdizájnra. A zselés körmök szilárdságot és tartósságot adnak a természetes körömnek, így szívóssá, mégis rugalmassá teszik. Rugalmasságuk lehetővé teszi, hogy enyhén hajlítsák őket, ahelyett, hogy elpattannának és eltörnének.

A zselés köröm kiváló választás az aktív életmódot folytatók számára. Főzhet, edzhet, gépelhet, sőt felhúzhatja a farmert anélkül, hogy félne attól, hogy eltörik vagy lepattan egy köröm. Egyetlen zselés körömkészlet akár 4 hétig is eltarthat, mielőtt javításra vagy cserére van szükség. Az egyik legjobb előny, hogy a zselés manikűr azonnal megszárad, így azzal a tudattal hagyja el a szalont, hogy új körmei és lakkjai teljesen megkeményedtek, megszáradtak és elkenődés mentesek. Amennyiben ennél is többet tudna meg és rendelni szeretne, keresse fel a probeauty.hu weboldalt.